Saturday, February 23, 2008

Awas pengaruh ‘kahwin cerai’ – Khairy

BERA – Rakyat diingatkan supaya tidak mudah terpengaruh dengan ‘politik kalau’ dan ‘politik kahwin cerai’ yang diamalkan oleh parti pembangkang dalam usaha meraih undi menjelang pilihan raya umum ke-12.

Naib Ketua Pemuda UMNO, Khairy Jamaluddin berkata, ‘politik kahwin cerai’ atau perkahwinan mutaah yang diamalkan pembangkang menggambarkan mereka hanya mempergunakan antara satu sama lain pada waktu-waktu tertentu.

Menurutnya, gabungan pembangkang juga menggunakan slogan ‘politik kalau’ yang tidak boleh diterima kerana ia tidak berpijak di bumi nyata.

‘‘Walaupun parti-parti komponen Barisan Nasional (BN) mempunyai pelbagai masalah dalaman, ia boleh diatasi secara bermuafakat dan bersatu padu tetapi tidak pernah bercerai seperti gabungan pembangkang,” katanya kepada para pemberita selepas melancarkan Majlis Gerak Gempur Jentera Pilihan Raya Pemuda BN dan UMNO Parlimen Bera di Dataran Bera di sini hari ini.

Turut hadir ialah Ahli Parlimen Bera, Datuk Ismail Sabri Yaakob dan Ketua Pemuda UMNO Pahang, Datuk Khairuddin Yaakob.

Khairy berkata, amalan ‘politik kalau’ parti pembangkang yang membuat pelbagai janji jika menang pilihan raya umum akan datang, termasuk menjadikan Malaysia negara kebajikan, hanyalah janji-janji kosong.

Sebaliknya, kata Timbalan Pengerusi Pemuda BN itu, kerajaan sedia ada telah membuktikan kemampuan melaksanakan apa yang dibangkitkan oleh pihak pembangkang dan ia bukan sesuatu yang sengaja diada-adakan.

2 comments:

Anonymous,  February 23, 2008 at 10:02 PM  

khairy ko pergi mampus lar! ko cubalah kahwin cerai! ko kahwin dengan anak pak lah tu bukanya ape ! kerana gila kuasa!

Anonymous,  February 29, 2008 at 11:40 PM  

Dulu dengar cerita ko aim anak DSAI,tapi ko beralih arah sebab AAB nak jadi PM.Ko lah yg kawin dgn Nori,hebuh ada affair dengan ikan duyung maya karan.Nasib tak bercerai.Sebuk hal org!!!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP