Tuesday, March 31, 2009

Khairy tolak dakwaan jejas peluang Barisan Nasional

Ketua Pemuda UMNO, Khairy Jamaluddin menolak dakwaan mengatakan kehadirannya ke Bukit Gantang akan menjejaskan peluang Barisan Nasional (BN) untuk menang di kawasan itu.

Sambil menyifatkan dakwaan itu sebagai tidak berasas kata Khairy, tumpuan seharusnya diberikan terhadap isu-isu sebenar seperti soal mempertikaikan hak raja-raja dan perlembagaan negeri, bukan melakukan serangan peribadi.

''Saya rasa ada banyak lagi isu yang perlu dijelas dan diterangkan. Ini bukan soal saya seorang, saya harap kita dapat tumpu pada isu sebenar'' katanya kepada pemberita di Pusat Penamaan Calon kerusi Pilihan Raya Parlimen Bukit Gantang di Dewan Perbandaran Taiping di sini hari ini.
LAGI

0 comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP