Sunday, March 22, 2009

I believe KJ can do





by : hard-T

Let me say this first:

"Well-trailed leaders play a vital role in Pemuda Umno and he has to take care of the diverse needs of the youth group. And to meet these demands, the Umno youth leaders has to have a complete understanding and study of the youth needs..."

...And, I believe KJ's can do this. He had an alert mind.

AND the fact is:

KHAIRY JAMALUDDIN = 33 years old.

MUKHRIZ MAHATHIR = 45 years old.

MOHD KHIR TOYO = 44 years old.

There are three more things about politicians that seem to defy the odds: age, tenure of office and qualification.

Young people today are more educated (compared with their parents), inquisitive and more exposed to the mass media and thus better informed. To tackle this problem, the Pemuda Umno leadership structure needs to be revamped...SAY NO TO OLD MAN.

...And, I believe KJ's can do this. He had an alert mind.

Umno Youth members should not only perform their functions as people's representatives but must also provide leadership and act as social reformers and agent of change to win the respect of the young. They must always keep in touch with what the young people need and their desires and aspirations must be the conduit for a winning strategy for the next general election...

...And, I believe KJ's can do this. He had an alert mind.

Assuming that the present Parliament goes through its full term, those who are 17-18 years old now will be in the electoral roll for the next general election if they register promptly. That means we will have almost 7 million young voters in the electoral roll in 2013 (next general election).

These young people will decide the outcome of the next general election. Generally, young voters, like their counterparts in other countries, tend to be more daring, impulsive, unafraid to experiment and always willing to take stock of the 'wrongs and perhaps disregard the 'rights'...
...And, I believe KJ's can do this. He had an alert mind.

To come to terms with this scenario, I think the Umno Youth has to be made more appealing to this group. If in the last election votes could be easily won by just having kenduri and ceramah, the situation in the next election may not be the same.

I might as well say what I have in mind. I always believe that Umno Youth has only one force and not three. If all our 'men' could think likewise, there shouldn't be any problem as to who should be the next Chief...

...And, I believe KJ's can do this. He had an alert mind.

I believe, are made not by individual but rather by discussions and sharing of opinions among all the parties concerned. Therefore, the man who can co-ordinate and attain the co-operation of everyone involved, will be the man for the job...

...And, I believe KJ's can do this. He had an alert mind.

If you choose to be a deadwood and remain indifferent to what is happening around you, then no amount of knowledge, education or qualifications will make you a good leader.

It is said that for developing countries, it is essential to maintain political stability in order to achieve economic and social development. This means that politicians of proven political leadership, intellectual ability and physical capacity should hold office for as long as possible.

and... I believe KJ's can do this.

6 comments:

BRO JINGGO March 22, 2009 at 6:16 PM  

Me to believe KJ's can do this!!!

Go KJ GO!!!

Anonymous,  March 22, 2009 at 10:35 PM  

Brapa juta KJ bagi. Lesen kelas apa takkan F je kot?

Muhammad Azli Shukri March 22, 2009 at 11:12 PM  

Bro - aku pun tak setuju juga dgn yahyah ismail pasal buku tu..kalau ya pun tak payahlah dia minta rasuah2 mcm ni..

Raziman Nyatoh,  March 22, 2009 at 11:38 PM  

Dari segi susunan jentera juga menyebelahi kepada KJ kerana KJ mendapat pengiktirafan dari Ketua Pemuda UMNO dan beliau yang telah membuktikan bahawa segala gerak kerja dan idea-idea bernas untuk Pemuda datang dari beliau sendiri dan tiada pengaruh dari Pa Lah . Isu lembaga displin UMNO juga , beliau telah mendapat simpati dari perwakilan dan di sini KJ mendapat ‘ advantage ‘ dan kemungkinan besar KJ akan menterjemahkan segala kerja kuat beliau sebelum ini akan berbaloi dan akan mengisi kekosongan Ketua Pemuda UMNO.

Hidup KJ!!!
Hidup KJ!!!
Hidup KJ!!!

Senapang Patah March 23, 2009 at 1:52 AM  

Aku tak hairan semua tu azli... yang menghairankan aku mcm mana khir boleh dikatakan sebagai mr clean... hr2 sapu sampah kot. Yang paling hebat MM langsung tak bersalah? persoalan? kenapa LD tak siasat MM? KONSPIRASI!!!

Aku sokong KJ sebagai Ketua Pemuda Malaysia!!!

KJ boleh!!!

mrafizi March 27, 2009 at 10:18 AM  

Anonymous,

Zaman skrg kena berani bertanggungjawab! Kalau nak provok tampil lah dgn nama dan id? Kalau lempar batu sembunyi tangan, tu namanya bacul! Berilah YB Khairy peluang, dia baru menang dan belum mula gerak kerja sbg KP lagi. Jangan buat persepsi yang bukan2. Persepsi yang ada pon dah cukup banyak, tak mampu kita nak dengar lagi. Kalau berani, post no hp tuan sekali, kita tengok siapa dapat apa! Amacam, ada berani?

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP