Tuesday, December 18, 2007

Anwar Ibrahim-Ajijahku Tak Datang



Sebuah lagu ciptaan Anwar Ibrahim yang telah di siarkan keudara di television Indonesia.

Lagu yang berjodol "azizah Ku Tak Datang"

Lirik: Anwar Ibrahim

Sumber http://www.kpmu.net/

43 comments:

Anonymous,  December 19, 2007 at 2:01 AM  

takut benar kalian kepada Anwar Ibrahim ya...

Anonymous,  December 19, 2007 at 9:07 AM  

hahahhaha nampak sgt la korang ni takut ngn anwar....

jibam,  December 19, 2007 at 9:13 AM  

Takkan dah terkencing dalam seluar pengikut setia Anwar... Baru kena tembak sikit dah basah seluar. Releks la brader.

sisa2 Anwar,  December 19, 2007 at 9:23 AM  

Ada juga Pak Sanggup yang mempertahankan Anwar disini rupanya.

Satu persoalan? Berapa kali dah kena taji kat Anwar.

benjo,  December 19, 2007 at 10:04 AM  

Buruk betul perangai Anwar. Macam ni ke nak jadi pemimpin No 1. Jangan harap la.

benjo,  December 19, 2007 at 10:05 AM  

Buruk betul perangai Anwar. Macam ni ke nak jadi pemimpin No 1. Jangan harap la.

ESOKTULISLAGI,  December 19, 2007 at 10:15 AM  

TAKUT BETUL KHADAM-KHADAM KHAIRY JAMALUDDIN DENGAN AURA ANWAR

SANGGUP MEMBINA PERISAI DARI BERAK DAN TAHI SEMATA-MATA NAK MEMPERTAHANKAN KHAIRY

ADUHAI KHADAM KHAIRY

HAHAHAHA

Anonymous,  December 19, 2007 at 11:21 AM  

bangga wlpn seorg yg berani telus dlm kepimpinan tapi berbakat juga anwar ibrahim dlm nyanyian

benharperbenladen,  December 19, 2007 at 11:32 AM  

patut blog ni tukar je jadi anti-anwar....byk sgt promosi utk anwar dari citer KJ beruk tu...

Anonymous,  December 19, 2007 at 1:13 PM  

mmg dasar gay.....ayuh mari kita sokong umno menjamin kesejahteraan rakyat

Anonymous,  December 19, 2007 at 1:15 PM  

kepada penyokong2 anwar kembalilah kpd UMNO...jgn nati nyesal di kemudian hari

Anonymous,  December 19, 2007 at 1:45 PM  

sapa nak masuk umno tu... serupa bawak org melayu ke lubang kumbahan taik

aku tak akan masuk umno!

Anonymous,  December 19, 2007 at 1:49 PM  

umno ni bukan sahaja di benci oleh pembangkang malahan orang2 dlm umno sendiri

itu pun tak sedar2 lagi...

LIM TAT,  December 19, 2007 at 1:57 PM  

DOLAH BADAWI SEDANG MEMBAWA UMNO KE LEMBAH YG MENJAHANAMKAN UMNO...

DIA JUGA SEORANG YANG LEMAH... CUBA MELENYAPKAN LEGASI MAHATHIR... TAPI TAK BERJAYA... BUAT ITU INI SERBA TAK MENJADI... SETAKAT BUAT MODEL KORIDOR ATAS MEJA AJE...

HARI NI PEJABAT DAN RUMAH DIA DUDUK PUN IDEA MAHATHIR...

SO MALU LAH SIKIT... MAHATHIR BUAT BUKAN SIKIT KEMAJUAN UTK MALAYSIA...

TAKKAN KAU DAPAT TUTUP DENGAN DAUN PISANG DOLAH OIII LEGASI MAHATHIR TU

brok_jinggo,  December 19, 2007 at 2:49 PM  

kami bukan takut dgn anwar tapi risau nanti brok khairy pujaan kami terancam kepupusan..dah la dia satu2nya spesis yg masih tinggal di muka bumi ini...tanpa dia siapalah kami...

Anonymous,  December 19, 2007 at 3:18 PM  

HIDUP UMNO!!!!! aku yakin dgn pendedahan video ni ..pasti anwar x akan berjaya mendapat sokongan... mmg dasar pembangkang x guna....kembalilah kpd umno ....

former_oxford,  December 19, 2007 at 4:07 PM  

khabarnya si jinggo merupakan toyboy Khairy...

agaknya sebab itu dia terlalu taksub dgn khairy..rupanya, dia juga sudah ditala si khairy homoseks ni..

NS,  December 19, 2007 at 8:16 PM  

ESOKTULISLAGI,

bukan khadam, tapi pembodek KJ lah
atau salah satu nama Jinggo, ADK.....Anjing Dua Kaki....anjing kat ada tali kat leher, mana tuannya tarik, kesitu dia pergi.

Dia ni pandai tulis ajer, bila tany soalan senyap ajer. Bila ditanya kenapa Polis Di Rasuah Malaysia (PDRM) suka minta habuan dari kereta Singapore, senyap ajer.

Kalau aku cakap kau, Jinggo dan Khairy no balls, kau tak terima tapi kenyataan nya memang anu memang kontot. Kalau di cakap orang Mamak action banyak, memang betul lah tu KJ dah tunjjukkan belangnya...

Anonymous,  December 20, 2007 at 9:05 PM  

hahahaha bagusla..dulu berjoget..pastu menyanyi..akan datang suruh anwar jadi pelakon lak...mesti real lakonannya nanti dlm pilihanraya..utk meraih undi..korang jgn harap la pembangkang menang...rakyat kebanyakanya menyokong khairy dan UMNO!!! hidup UmNO!!!!

esoktulislagi,  December 21, 2007 at 10:42 AM  

kesian...

tetap nak menyedapkan hati tu... tulis rakyat sokong umno... cakap ajelah apa yg kau suka

kau pegilah tanya tiap-tiap sorang rakyat... tanya dia adakah dia sokong umno... kalau ramai yg tak sokong tu... pandai2 lah kau beli kain kapan, kapur barus, keranda dan gali lubang kubur utk umno

Anonymous,  December 21, 2007 at 12:52 PM  

menyanyi pun jadi hal ker? yg lagi hina dan jijik adalah mereka yg edit video tu siap selit video kat pub org gay ...

agaknyer org2 kpmu gay kot siap shoot video kat kelab gay ... hahahhaha .... jinggo lu pun gay jjugak ker? hahhahah ... sian bini ko .... tiap2 hari main belakang ... hahahahha

JIBAM,  December 21, 2007 at 1:59 PM  

WOIII JINGGO

MANA LAGI BAHAN2 BERITA2 PALSU, FITNAH DAN MENGAMPU UNTUK DI UPLOAD... KE TENGAH BUAT SUPER IMPOSE LAGI? AKU DAH NAK TERKUCIL NAK BERI KOMEN NI...

NAMPAK SGT KO KETANDUSAN BERITA YE... HEHEHE

Anonymous,  December 21, 2007 at 6:26 PM  

banyakkan lagi video2 tingkah laku anwar...supaya pengikut nya tau yg diaorg sudah diracuni oleh pemikiran pembangkang ...nanti korang nyesal bila pilih pembangkang..cuma khairy lah yg mampu memimpin bangsa melayu dan UMNO....hidup khairy!!!! hidup UMNO

Anonymous,  December 21, 2007 at 6:37 PM  

mari semua kita menyokong khairy.....kita satukan UMNO supaya dpt membela nasib org2 melayu

Anonymous,  December 23, 2007 at 12:51 AM  

buat malu aje jinggo! dulu kau cuba nak hidupkan semula babak seks tu tapi tak berjaya! lepas tu kau serang peribadi dia pula! dah orang tak percaya kau persendakan pula nyanyian dia! tapi kau lupa, pemimpin yang kau sanjung dan puja tu lebih lawak lagi! ada yang pakat nak luruskan sungai! ada persendakan kaum wanita! ada tu pula berperangai macam gangster tepi jalan ! ada yang pula tergagap-gagap macam budak tadika nak kena luku bila ditemubual! Hahaha! Malu! Malu!

Anonymous,  December 23, 2007 at 12:55 AM  

ooh lawak sekali jinggo nie! ini aje ke yang kau ada kat anwar? hahahaha! kau tengok tak cara zainuddin jawab masa ditemu bual oleh al-jazeera? Hahaha! I,I, you, you terketar-ketar, tergagap-gagap macam budak tahan kencing aje! Kau tengok Nazri kat parlimen tu! macam samseng murahan! tambah lagi MB pahang kaki gangster sampai tunjuk isyarat lucah ! Itu kau tak malu ker? Hahaha! BN memang parti lucah!

Anonymous,  December 23, 2007 at 2:18 AM  

apara..umno...DR Mahathir sendiri pun cakap UMNO dah x bagus dah dan kecewa ngn umno...x yah la nak buat lawak ngn buat video klip murahan ni...buat malu org kampung je tengok...

ayorsejuk,  December 23, 2007 at 12:13 PM  

Hina betullah org yg ada di kpmu tu..sanggup selitkan adegan dikelab gay demi utk menjatuhkan maruah DSAI..org yg buta hati saja yg percaya dgn adegan yg dah di "edit" tu..

Anonymous,  December 23, 2007 at 12:19 PM  

saya cadangkan sepaya bnykkan lagi video2 mcm ini..supaya saya boleh gelak sepuas-puasnya....hahahahah ..nampak sgt terdesak buat video murahan itu nak menjatuhkn maruah org....

DahStartTakut,  December 23, 2007 at 11:58 PM  

Blog ni dah stat hentam anwar dah.

Dua kemungkinan,
1)Anwar musuh yg plg umno kuat skrg
2)Takde berita best nak bodek khairy buat masa ni.

Kesimpulan:dua2 betul.harhahahah

lepeh,  December 24, 2007 at 3:46 PM  

aku rindu nak dengar suara si KJ..lama tak nampak kuar berita atau paper....tgh sibuk luruskan sungai ke???

ke sibuk main teluq!...sbb bola kalah..main teluq je la..hahaha

saripah,  December 24, 2007 at 3:58 PM  

oh!! khairy idaman hati malaya....

Umno Murtad,  December 24, 2007 at 9:36 PM  

Hidup UMNO..CEMERLANG, GEMILANG, TERBILANG DAN TEMBERANG kua kua ... Nyanti seround


Bersatu Kita Bersatu
Dengan Setia Berganding Bahu
Tipu ,Terus Menipu
Kita Tipu Melayu

Bersama Kita Bersama
Mendukung Hasrat Semua
Berjasa Pada Isteri,
Anak,Menatu & Bini

Lambang Kita Yang Gagah
Dipandang Keji Dan Haprak
"Bersatu, Bersetia, Khianat"
Cogan Katanya
UMNO Terus Mara
Menipu Rakyat Malaysia

UMNO Terus Lara
Merompak Rakyat Malaysia

Sekian terima kasih...Kua Kua kua

heikal,  December 24, 2007 at 10:51 PM  

The fact that you are trying to smear his name with this video shows that you are afraid of anwar. show some action! Probably you would react by putting anwar under ISA and that will further show you are scared of him

Anonymous,  December 25, 2007 at 12:34 AM  

Sampai bantuan banjir pun kau rompak? Memang tidak berperikemanusiaan ler korang nie! Memang dasar penjajah! Aku doakan korang semua masuk neraka terus!!!! Korang rompak dan politikkan bantuan banjir! Korang jangan lupa bantuan tu untuk orang fakir, yatim piatu dan juga yang teraniaya! Dengan berbuat demikian korang dah menganiayai mangsa banjir! Korang akan terima balasannya dunia dan akhirat!!!!!

Anonymous,  December 25, 2007 at 9:34 AM  

biasa la nak pilihanraya ini....bnyk sgt kebaikan dan sumbangan UMNO pd masyarakat....sampaikan bantuan banjir pun nak di politikan...pembangkang juga ada yg membantu..tp paham2 saje la media di negara kita mana ada siarkan citer pembangkang memberi bantuan pd mangsa banjir...lgpn pembangkang menolong ngn ikhlas dan perikemanusiaan bukannya nak cari publisiti murahan mcm UMNO...

nikko,  December 27, 2007 at 3:57 PM  

hahahaha...bodoh org yg ckp menyesal tak kembali kpd UMNO...

diorg tak tahu ke UMNO dah nak expired...tolol!!!

hanya org yg duduk bawah tempurung je percaya ANwar tu GAY...

nampak sgt korang dah kena tipu hidup2 dgn ketua2 UMNO korang yg dungu tu....kesian3....

korang tu yg menyesal nanti..apalah bodoh!!

woi jinggo ko kena bertaubat cepat...jgn makan duit haram KJ byk sgt...nanti anak2 ko semua jadi bosia.

halim,  December 27, 2007 at 7:06 PM  

Disini blog pro KJ la brader!!! korangni semua betul2 menyemakkan space blog ni sajer la. Kalau tak suka dengan blog ni berambusla ke tempat lain.

hailam,  December 27, 2007 at 11:03 PM  

ala kalo kami takada... sapa nk lawat blog ko ni... sekurang-kurangnya ko tau... ramai menyampah kt KJ, pasal tu org ramai nk komen... walaupun pahit utk diterima

mana la tau dgn komen2 ni kau sedar dan bertaubat

hamlam,  December 28, 2007 at 10:33 AM  

betul tu hailam...tanpa kami, sapa ler nak melawat blog nie..yg selera dok jilat bontot KJ tu brapa kerat sgt...yg menyampah tu tak terkira..

kami harap dgn komen2 kami moga2 korang insaf....

penyokong anwar,  January 12, 2008 at 6:57 PM  

video edit mcm ni pun korang kate bagus? budus nak mampus. ape jek yg nak ditunjukkan? kalo btol lagu ni ke udara kat indonesia, maknanya DSAI ni dihormati kat sana. tu yg budak2 KJ ni ketaq telor agaknya

Anonymous,  March 2, 2008 at 1:49 PM  

yg diletakkan gmbar tak senonoh tu pasalper? korang yg buat vid ni, pandai xleh nak ikut, bodoh melantun-lantun. malu aku nak tunjuk kat parents aku yg kuat umno tuh. kalo boleh.. jgn masukkan sekali gmbor lucah tu. just dia nyanyi jer dah la. ok what suara dia. hidup keADILan!

Anonymous,  April 3, 2008 at 3:30 PM  

Aku tak nampak relevan nye lagi perjuangan UMNO. Sultan disanggah!!!'Project junkies' jadi asas kesetian dan perjuangan. Masjid disalut emas dan kristal dijadikan tempat perlancungan.Jadi aku umpamakan UMNO bagaikan seorg HERO kacak hansem suatu masa dulu, tapi oleh kerana sikap buas dan nakalnya dalam 'perjuangan' kehidupan, lalu ia di timpa bala AIDs. Lantas dalam keperitan cuba menggagahkan diri utk berkata, aku masih kuat!!..tapi AIDs sedang merebak keseluruh urat saraf, tiada penawar lagi baginya...
mengucaplah sebelum dicabut nyawa seterusnya berkubur selama-lamanya.Walaupun demikian Tak kan Melayu hilang di dunia...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP