Monday, August 10, 2009

Khairy ajak Pemuda Pas kutuk DAP

MARANG 7 Ogos - Pergerakan Pemuda UMNO mencabar Dewan Pemuda Pas untuk bersama-sama menyertai ceramah umum bagi mengutuk tindakan DAP yang menghina dan mempersendakan agama Islam minggu hadapan.

Ketua Pergerakan Pemuda UMNO, Khairy Jamaluddin berkata, ceramah yang dianjurkan oleh Pemuda UMNO itu adalah demi mempertahankan agama Islam yang cuba diperlekehkan oleh wakil rakyat DAP.

Beliau juga menegaskan, cabaran tersebut bukanlah propaganda untuk memerangkap parti berkenaan menyertai Barisan Nasional (BN).

"Saya dengan ikhlas hati mempelawa Dewan Pemuda Pas untuk bersama-sama Pemuda UMNO menyertai ceramah umum itu yang bakal diadakan pada 14 Ogos ini di Shah Alam," katanya selepas merasmikan Persidangan Perwakilan Pergerakan Pemuda UMNO Bahagian Marang kali ke-21 di Alur Limbat di sini hari ini.

0 comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP