Wednesday, April 29, 2009

REMBAU NEWS: DIARI TURUN PADANG KJ DI REMBAU 25 APRIL 2009


Berita: Rizuan
Gambar: Shaharizan

9.00 pagi - Hari Anugerah Kecemerlangan Sek. Men. Agama PedasHari Anugerah Kecememerlangan Sek. Men. Agama Pedas telah diadakan untuk memberikan pengiktirafan kepada para pelajar cemerlang SPM (9A-12A) dan PMR (9A) tahun 2008 yang lalu di sekolah tersebut serta anugerah pelajar yang aktif dan cemerlang dalam ko-kurikulum. Majlis tersebut turut dihadiri oleh Y.Bhg. Datin Hjh Naemah Bt Ahmad Dahalan, Pegawai Pelajaran Daerah Rembau, Tuan Haji Nur Nikman Bin Haji Zubair, Pengerusi PIBG SMKA Pedas serta Pengetua Cemerlang SMKA Pedas selaku tuan rumah, Datin Hjh Zakiah Bt. Kasim. LAGI

0 comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP