Sunday, April 5, 2009

Muhyiddin, 'memacu' di Bukit Gantang, KJ juga muncul
Khairy Jamaluddin yang dipilih Ketua Pemuda Umno, hari ini menafikan andaian bahawa beliau tidak dialu-alukan dengan turun gelanggang berkempen untuk calon Barisan Nasional (BN) di kerusi Parlimen Bukit Gantang.

Sekurang-kurangnya lapan program telah diaturkan untuk dihadiri beliau. LAGI

3 comments:

ONE April 5, 2009 at 11:17 PM  

alhamdulillah..

semoga khairy dapat membantu kepada kemenangan umno di bkt gantang..insyaallah

Wong Pencen April 6, 2009 at 2:28 AM  

Pro Khairy

Sudah-sudahlah membesarkan dan mengangkat orang yang sudah dibuktikan terlibat dengan rasuah. Kalau dulu kita cuma dengar orang kata pasal rasuah.

Bila ada orang dituduh rasuah di mahkamah, mereka berusaha menutup wajah mereka supaya kamera tak dapat nak rakam gambar mereka. Mengapa? Saya kira kerana ianya memalukan.

Akhir-akhir ini, yang sudah didapati bersalah pun dibesar-besarkan. Diangkat-angkat dan dinaikkan sebagai ketua. Bila dah jadi ketua, terus dibesar-besarkan.

Mana hilangnya rasa malu. Sudah tidak tahu lagikah membezakan antara yang salah dengan yang betul?

BRO JINGGO April 8, 2009 at 3:28 AM  

Wong lebih baik lu pencen aja la...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP