Tuesday, April 7, 2009

KJ Arahkan Pemuda Pertahankan Maruah BN di Bukit Gantang

"Billboard", Poster, Bendera BN Hilang Dan DirosakkanMenjelang tempoh 24 jam sebelum hari pengundian kempen pilihanraya kecil di Bukit Gantang terus dicemari tindakan kotor pihak tertentu.

Tidak cukup dengan tindakan ganas penyokong pembangkang yang menghalang jentera Pemuda Barisan Nasional (BN) memasang bendera dan poster, menjelang pagi tadi puluhan "billboard" BN didapati dirosakkan selain kehilangan lebih ratusan bendera yang dipasang di sekitar jalan Simpang, Changkat Jering dan Trong. LAGI

1 comments:

Anonymous,  April 7, 2009 at 2:28 AM  

Kena bertiang2 laaa bangsat woi !!!
3-0 kah kah kah kah

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP