Thursday, April 2, 2009

Khairy, Khir dan Mukhriz bersatu dalam barisan perjuangan
Ketua Pemuda UMNO, Khairy Jamaluddin menyanjung tinggi sokongan dua bekas pesaingnya, Datuk Seri Dr. Mohamad Khir Toyo dan Datuk Mukhriz Mahathir demi perjuangan pergerakan itu dan UMNO.

Malah, beliau menyifatkan kesediaan Mohamad Khir dan Mukhriz memberi sokongan melambangkan kematangan dan kebijaksanaan mereka kerana sanggup mengetepikan kepentingan peribadi .

LAGI

1 comments:

ONE April 2, 2009 at 4:37 PM  

alhamdulillah..

semoga pemuda akan terus bersatu dan kembali memartabatkan umno dan bn..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP