Tuesday, May 5, 2009

Perubahan strategik PemudaOleh HERMAN HAMID

MENELITI keputusan pilihan raya umum yang lalu serta siri pilihan raya kecil selepasnya, semua telah maklum UMNO kini berdepan dengan satu cabaran besar untuk menawan kembali sokongan pengundi generasi muda.

Walaupun banyak sebab dan punca digariskan sebagai penyumbang kepada situasi tersebut namun apa yang pasti ia bukanlah sesuatu yang boleh dianggap biasa sebaliknya ia senario yang cukup mendesak bagi UMNO. LAGI

0 comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP