Tuesday, May 12, 2009

Khairy Jamaluddin sambut baik saranan Najib

Pemimpin-pemimpin UMNO menyambut baik saranan Perdana Menteri agar ahli UMNO tidak terlalu bernostalgia terhadap jasa-jasa besar parti itu pada masa lalu demi mendapatkan sokongan rakyat.

Ketua Pemuda UMNO, Khairy Jamaludin berkata, dalam usaha membawa perubahan kepada UMNO, Pemuda akan mengubah modul latihan pergerakan itu.

Katanya, Pemuda akan menyuntik semangat baru kepada golongan belia dengan mengubah cara penyampaian yang lebih menjurus kepada kepentingan dan cabaran masa depan.

"Bagaimanapun, Pemuda akan tetap mempertahankan sejarah, hanya cara pimpinan dan bimbingan akan diubah supaya rakyat dapat melihat hala tuju UMNO," katanya.

0 comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP