Monday, May 12, 2008

Bard is Loser

12 comments:

Zifi..baikkk punyaa...,  May 12, 2008 at 1:16 PM  

hahahahaah...lawak tul!!!
tak sangka Badrul tu masih bermimpi lagi..cikgu oi..wake up!! wake up!!
cikgu dah kalah ler...mcm Manchester belasah Chealsea tu ari...hahahahahaha

ye..ye..ooo...jew,  May 12, 2008 at 1:18 PM  

anfundi Toi..ye..ye..o..jer.!!!
baik korang undi Toi daripada undi si Bard pendek seluar dalam tak penah nak tukar tu..

penjual cendol jln Ampang,  May 12, 2008 at 1:20 PM  

waaa...cayalah jinggo!!! ari ni xder story tp ganti movie?
ini macam aku tak payah g TGV@GSC la..tgk muvi kt prokhairy jer dah best..hero dia yang paling aku x tahan siutt...chegu Bard tuuu.....

Orang Minyak,  May 12, 2008 at 1:23 PM  

wei...penjual cendol!!! apa lobang lu tgk kt TGV@GSC tu..lu g kt MBO je dah cukup best..
tapi aku setuju kalo movie si pendek Badrul ni bawak cinema..untung2 Box Opis..
tapi kena tukar tajuk ler..mmmmm
bard is loser kita tukar jadi BARD DAH LOOSE...amacam jinggo?

Anonymous,  May 12, 2008 at 1:38 PM  

Hi Jinggo,
Nanti abang KJ boleh kahwin mutaah dan jadikan u pengarah filem sensasi - Satu Malam Yang Indah.

BBK Kembali

Anonymous,  May 12, 2008 at 2:04 PM  

kelentong..badrul kelentong besar..kelentong..badrul kelentong besar..kelentong..badrul kelentong besar..kelentong..badrul kelentong besar..kelentong..badrul kelentong besar..kelentong..badrul kelentong besar..kelentong..badrul kelentong besar..kelentong..badrul kelentong besar..kelentong..badrul kelentong besar..kelentong..badrul kelentong besar..

Anonymous,  May 12, 2008 at 2:05 PM  

kelentong..badrul kelentong besar..kelentong..badrul kelentong besar..kelentong..badrul kelentong besar..kelentong..badrul kelentong besar..kelentong..badrul kelentong besar..kelentong..badrul kelentong besar..kelentong..badrul kelentong besar..kelentong..badrul kelentong besar..kelentong..badrul kelentong besar..kelentong..badrul kelentong besar..

Anonymous,  May 12, 2008 at 2:15 PM  

PKR-Badrul-Anwar..hancurlah negara!PKR-Badrul-Anwar..hancurlah negara!PKR-Badrul-Anwar..hancurlah negara!PKR-Badrul-Anwar..hancurlah negara!PKR-Badrul-Anwar..hancurlah negara!PKR-Badrul-Anwar..hancurlah negara!PKR-Badrul-Anwar..hancurlah negara!PKR-Badrul-Anwar..hancurlah negara!PKR-Badrul-Anwar..hancurlah negara!PKR-Badrul-Anwar..hancurlah negara!

Awie Sri Mawar,  May 12, 2008 at 2:16 PM  

PKR-Badrul-Anwar..hancurlah negara!PKR-Badrul-Anwar..hancurlah negara!PKR-Badrul-Anwar..hancurlah negara!PKR-Badrul-Anwar..hancurlah negara!PKR-Badrul-Anwar..hancurlah negara!PKR-Badrul-Anwar..hancurlah negara!PKR-Badrul-Anwar..hancurlah negara!PKR-Badrul-Anwar..hancurlah negara!PKR-Badrul-Anwar..hancurlah negara!PKR-Badrul-Anwar..hancurlah negara!
betui ka?

Anonymous,  May 14, 2008 at 10:31 PM  

halo bro jinggo steadylah cantikkan blog pro khairy diaorang dah jealus AFUNDI JINGGO

sani,  May 14, 2008 at 10:31 PM  

halo bro jinggo steadylah cantikkan blog pro khairy diaorang dah jealus AFUNDI JINGGO

aku la sape lagi...,  May 15, 2008 at 1:36 PM  

bro... aku ada banyakkkkk rakaman suara bard ngan sang kelembai menyumpah seranah dan memfitnah masa kempen pru yang lepas... kalau nak kontek la aku... tapi bkan percuma... sendiri mau ingat ler... risiko tinggi wooooo...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP