Friday, April 16, 2010

Calon muda mampu beri kelebihan

KUALA LUMPUR 15 April - Pemilihan calon muda mewakili Barisan Nasional (BN) pada Pilihan Raya Kecil Parlimen Hulu Selangor 25 April ini mampu memberi kelebihan kepada parti itu.

Ketua Pemuda UMNO, Khairy Jamaluddin berkata, kriteria itu penting bagi menjamin kemenangan BN sekali gus merampas semula kerusi Hulu Selangor daripada Parti Keadilan Rakyat (PKR).

''Saya yakin kita ada peluang yang cerah untuk berjaya di Hulu Selangor tetapi kecerahan itu bergantung kepada calon yang akan bertanding.

''Kalau calon muda, saya rasa peluang BN untuk menang adalah cerah kerana suara hati pengundi di situ inginkan pemimpin yang muda," katanya kepada pemberita di lobi Parlimen di sini hari ini.

Khairy yang juga Ahli Parlimen Rembau berkata, maklum balas yang diterima daripada pengundi di kawasan tersebut menunjukkan mereka mahu calon muda untuk bertanding dalam pilihan raya kecil itu.

''Kita akan pastikan kemenangan calon yang diturunkan untuk bertanding di kawasan itu menang dalam pilihan raya ini," katanya.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP