Saturday, October 3, 2009

Pemuda sudah bersedia di PRK Bagan Pinang - Khairy

Ketua Pemuda UMNO, Khairy Jamaluddin berkata, jentera Pemuda sudah bersedia untuk memastikan calon BN menang dalam pilihan raya kecil itu.

“Dalam kempen kali ini, kita tidak mahu menyerang peribadi calon sebaliknya lebih fokus pada penyelesaian terhadap masalah rakyat,” katanya.

Kerusi DUN Bagan Pinang kosong ekoran kematian penyandangnya, Azman Mohamad Nor dari BN akibat jangkitan dalam darah 4 September lalu.

0 comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP