Friday, February 19, 2010

UMNO PilihanKu : Pelancaran Kempen Penambahan Ahli Dan Daftar PemilihBertemakan UMNO Pilihanku Pemuda UMNO hari ini melancarkan kempen penambahan ahli dan daftar pemilih dalam usaha meluaskan jangkauan di kalangan generasi muda dan memantapkan gagasan perjuangan murni parti. Bertempat di Kota Siputeh, Kedah, seluruh jentera Pemuda bertekad untuk menjayakan inisiatif berkenaan dengan mendekati golongan muda agar mereka terus bersama di dalam parti keramat tersebut. Naib Presiden UMNO, Datuk Seri Shafie Apdal dan Ahli Parlimen Jerlun, Datuk Mukhriz Mahathir turut menyuntik semangat kepada gerak kerja proaktif Pemuda yang diterajui Khairy Jamaluddin itu.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP