Tuesday, February 9, 2010

SANTAIMenteri Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah mencuba untuk menggoreng burger dalam lawatan yang turut disertai oleh Ketua Penerangan UMNO, Datuk Ahmad Maslan; Ketua Pergerakan Pemuda

UMNO, Khairy Jamaluddin; Naib Ketua Pemuda UMNO, Datuk Razali Ibrahim; Ahli Parlimen
Jerlun, Datuk Mukhriz Mahathir dan Timbalan Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Kedah, Datuk Paduka Ahmad Bashah Md. Hanipah.Gotong royong memperbaiki rumah kampung - Jerlun 5 Februari 2010

Semoga menjadi contoh dan isyarat kepada pemuda semua.... PEMUDA TETAP BERSATU....


Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP