Thursday, January 7, 2010

KJFC Online Membership Registration ...This is an open group... Anyone can join and invite others to join. KJFC (KHAIRY JAMALUDDIN FAN CLUB)
Salam
Kami bagi pihak pentadbir dan penggerak KJFC mengucapkan setinggi tinggi terima kasih diatas sokongan dan kunjungan anda semua di laman Facebook KJFC. Pihak Kami telah menerima maklumbalas yang begitu menggalakkan berhubung dengan penubuhan KJFC di platfom Facebook ini… Sehubung dengan itu, untuk memudahkan lagi... pihak kami menyalurkan maklumat tentang program program yang bakal kami adakan, rakan rakan Facebook group KJFC perlulah mendaftar dilaman web rasmi kami http://www.kjfanclub.com atau terus ke link http://www.kjfanclub.com/?page_id=108


Kami juga mengalu-alukan sebarang komen atau cadangan bagi memperbaiki kelemahan KJFC supaya akan memberi lebih manfaat lagi kepada semua ahli di masa hadapan. Sekiranya ada kekurangan, kami di KJFC, ingin memohon berbanyak maaf dan seharusnya kami akan berusaha untuk buat yang terbaik dimasa hadapan..

Terima kasih.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP