Monday, January 25, 2010

KHAIRY BERSANTAI BERSAMA PEMUDA BATU


Program Ramah Mesra dan Majlis Makan Malam (BBQ) anjuran Pemuda UMNO Bahagian Batu telah diadakan di Dewan Taman Melewar. Program ini juga telah menjemput YB Haji Khairy Jamaludin, Ketua Pemuda UMNO Malaysia. Program berbentuk santai ini mendapat respon yang cukup baik di kalangan penduduk rata - ratanya golongan pemuda.

Menurut Sdr Aznee Abdullah, Ketua Pemuda UMNO Bahagian Batu cara sebegini adalah lebih dekat kepada golongan muda selain daripada menarik minat mereka untuk melihat kredibiliti UMNO itu masih relevan.

Selanjutnya>>

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP