Friday, December 18, 2009

Tahniah KJ FAM Rajagopal dan squad muda pasukan Bola sepak Malaysia

Sekalung tahniah kepada pasukan Bola sepak negara yang berjaya merangkul pingat emas di kejohanan Bola sepak di SEA game. Kemenangan ini menamatkan kemarau pingat emas Malaysia selama 20 tahun.

Tahniah kepada jurulatih yang berjaya melatih pemian sehingga menjadi jaguh dan berjaya menjadi johan sukan SEA. Tahniah Rajagopal dan tahniah kepada pengurusan FAM kepada saudara Khairy Jamaluddin atas kemenangan ini kerana hampir keseluruhan pemain ini adalah dari skuad harimau muda dari cetusan idea Khairy Jamaluddin dan Dato Azzudin setiausaha FAM supaya harimau muda bermain di liga premier Malaysia, supaya mereka dapat beraksi dengan kelab dan negeri senior.

Pemain pemain kita telah menunjukan semangat yang kental dan komitment yang begitu tinggi . Kita telah dapat melihat semangat juang mereka ketika mengalahkan Laos pada peringkat separuh akhir lagi. Setem yang di implimentasikan oleh pengurusan FAN kali ini nampak berkesan.pemain muda kita seperti Aidil dan Azmi Muslim perlu diberikan pujian. Sekali lagi Tahniah buat Khairy Jamaluddin kerana menjadi pencetus idea untuk pasukan harimau muda.

0 comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP