Monday, December 14, 2009

Perjuangan Yang Belum Selesai

Tuan - tuan dan Puan Puan sekalian,

Selang beberapa minggu yang lepas, Pergerakkan Pemuda UMNO dan Pemuda Barisan Nasional menaruh harapan yang amat besar terhadap kemungkinan Ketua Pemuda UMNO iaitu Tn. Hj. Khairy Jamaluddin akan dilantik ke jemaah menteri.

Desakan ni tidak datang dari mulut Tn. Haji.Ianya didokong aspirasi golongan Pemuda yang giat bertungkus lumus dalam kancah politik serta belia belia diseluruh negara kerana mereka begitu inginkan suara dikabinet.
»» read more

0 comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP