Friday, October 2, 2009

Pengumuman calon BN di Command Centre Barisan Nasional PRK N31 Bagan Pinang amat memberansangkan.


Telok Kemang - Pergerakan Pemuda UMNO Bahagian Rembau telah bersama-sama pada hari pengumuman calon BN di Command Centre Barisan Nasional PRK N31 Bagan Pinang. Kehadiran pada hari itu amat memberansangkan. Kalau dilihat, boleh dianggarkan seramai lebih 10,000 orang telah membanjiri kawasan tersebut.

Tahniah diucapkan kepada YBhg Dato' Seri Utama Tan Sri Mohd Isa B. Ab Samad, Ketua UMNO Bahagian Telok Kemang kerana telah diberi kepercayaan oleh pucuk pimpinan sebagai Calon Barisan Nasional pada PRK N31 Bagan Pinang. Semoga kejayaan pada PRK N31 Bagan Pinang menjadi milik BN... InsyaAllah...

Klik disini untuk melihat gambar Pengumuman Calon

Sumber http://pemudarembau.blogspot.com/

0 comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP