Wednesday, August 5, 2009

UMNO MASIH RELEVAN MEMPERJUANGKAN ASPIRASI RAKYAT; SEKITAAR MESYUARAT PERWAKILAN PEMUDA UMNO BAHAGIAN REMBAU 2009

Oleh: Rizuan Ahamad
Gambar: Ijan/Amir

Pada 2 Ogos 2008 yang lalu, bertempat di Dewan Sri Rembau berlangsung Mesyuarat Perwakilan Pergerakan Pemuda UMNO Bahagian Rembau 2009 yang telah dirasmikan serentak berasama Wanita dan Puteri oleh YAB Dato' Seri Haji Mohamad Bin Haji Hasan, Menteri Besar Negeri Sembilan merangkap Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Negeri Sembilan.

Gabungan 3 sayap UMNO Bahagian Rembau dan tetamu jemputan seramai lebih kurang seribu orang telah memenuhi Dewan Sri Rembau bagi mendengar amanat dan pesanan daripada YAB Menteri Besar. Antara isu yang dikupas oleh Beliau adalah dakwaan pihak pembangkang bahawa UMNO merupakan satu parti politik yang mengamalkan pendekatan perkauman.
Selanjutnya>>

0 comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP