Sunday, August 16, 2009

KJ sokong pemilihan Rohaizat

BUKIT MERTAJAM 14 Ogos - Pemilihan Rohaizat Othman sebagai calon Barisan Nasional (BN) bagi Pilihan Raya Kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) Permatang Pasir mendapat sokongan padu para pemimpin BN di peringkat nasional dan negeri.

Ketua Pemuda UMNO, Khairy Jamaluddin berkata, beliau telah lama mengenali calon tersebut iaitu sejak di awal pembabitan mereka dalam bidang politik.

"Walaupun Rohaizat tidak memegang apa-apa jawatan dalam Pemuda UMNO Permatang Pauh, namun umurnya masih lagi di bawah kategori Pemuda.

''Beliau seorang profesional dan pemimpin muda yang berjuang demi rakyat, merendah diri, ikhlas dan mudah didekati masyarakat.

'''Sememangnya beliau merupakan calon terbaik untuk pilihan raya kecil kali ini kerana beliau aktif di Permatang Pauh serta dikenali masyarakat di kawasan itu," ujarnya.

Beliau berkata sedemikian ketika ditemui pemberita pada Majlis Pelancaran Jentera Pilihan Raya BN dan Pengumuman Calon Pilihan Raya Kecil N.11 di Bukit Merah, Jalan Permatang Pauh di kawasan Permatang Pasir di sini hari ini.

Khairy berkata, Pemuda UMNO akan melipatgandakan usaha dalam pilihan raya kecil kali ini memandangkan calon yang bakal bertanding itu adalah dari golongan muda.

''Kami berterima kasih kepada pucuk pimpinan parti kerana memilih calon yang muda lebih-lebih lagi terdapat kira-kira 40 peratus pengundi muda di bawah umur 40 tahun di Permatang Pasir," jelasnya.

0 comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP