Wednesday, July 22, 2009

TIMBALAN PERDANA MENTERI TURUN PADANG KE KAWASAN REMBAU21 Julai 2009, SMK Senawang dan SMK Senawang 3 - Timbalan Perdana Menteri, YAB Tan Sri Muhyiddin Yassin telah meluangkan masa turun ke kawasan Parlimen Rembau di SMK Senawang dan SMK Senawang 3 sempena siri lawatan beliau ke Negeri Sembilan semalam.

Ketibaan beliau di sekolah tersebut pada jam 5.30 petang bersama YAB Menteri Besar Negeri Sembilan disambut oleh Sdr. Khairy Jamaluddin, Ahli Parlimen Rembau serta para Pengetua, guru-guru, PIBG serta pelajar. Seterusnya>>>

0 comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP