Thursday, July 30, 2009

KEMBALI KE ASAS PERJUANGAN, RAPATKAN BARISAN


Seruan Panglima Perang Cyber YDP Blogger Pembela Negara BPN Hentikan Persengketaan!!!

“Saya telah mendapat tahu ada sedikit pergeseran antara rakan kita para blogger yang hebat dan mantap ini.... Saya telah menghubungi dan meminta rakan lain menjadi pendamai kepada dua kumpulan ini. Namun nampaknya ia masih lagi berterusan.

Pertelingkahan sesama blogger perlu dielakkan dan saya khuatir kerugiaan lebih besar dari kebaikan akan terjadi susulan dari perpecahan di kalangan blogger pro negara ini. Maka BPN menyeru semua agar melupakan sengketa jika mereka BENAR BENAR sayangkan nasib agama, bangsa dan tanah air dari diri dan dendam mereka sendiri”.

Saya amat terharu dengan pesanan yang diluahkan oleh Panglima…

Bagi saya apa yang diluahkan oleh Panglima adalah bertepatan dan saya menyokong dari hati saya sendiri dengan sejujur-jujurnya…

Terima kasih Panglima…

Blogger setiakawan tetap setia pada kawannya, blogger setiakawan tetap menghormati kawannya dan blogger setiakawan juga sentiasa menerima teguran dari kawannya…

HARAPAN SAYA AGAR BLOGGERS PRO UMNO DAPAT BERSATU DIBAWAH NAUNGAN PARTI KERAMAT PARTI UMNO !!! HENTIKAN PERBALAHAN DIANTARA SESAMA KITA!!! TANAMKAN SIKAP KETERBUKAAN DIDALAM DIRI KITA!!! AYUH KITA PERTAHANKAN HAK KITA!!! KEMBALIKAN ZAMAN KEGEMILANGAN UMNO!!! KALAU BUKAN KITA !!! SIAPA LAGI YANG AKAN MEMPERTAHAN DAN MEMPERJUANGKAN UMNO!!!

BERJUANGLAH!!! BERJUANGLAH!!! DAN TERUSLAH BERJUANG !!! SEMARAKKAN JIWA ANDA DENGAN SEMANGAT PEJUANG-PEJUANG UMNO DULU KALA!!! KITA PENYAMBUNG WARISAN PEJUANG BANGSA!!!

SALAM HURMAT

SALAM PERJUANGAN

BJ
http://brojinggo.blogspot.com/

0 comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP