Wednesday, June 24, 2009

Majlis Ramah Mesra YAB Dato' Seri Utama Mohamad Hasan.

Oleh : Bro Jinggo

Seremban- Badan Perhubungan UMNO Negeri Sembilan, Semalam mengadakan satu Majlis Ramah Mesra, YAB Dato' Seri Utama Mohamad Hasan bersama Ahli Jawatankuasa Pemuda UMNO Bahagian-bahagian Negeri Sembilan.

Majlis tersebut telah diadakan di Wisma UMNO Seremban dan tujuan sesi dialong diadakan ialah untuk Pemuda dapat mendengar halatuju, wawasan dan misi YAB untuk UMNO di Negeri Sembilan disamping itu juga YAB Dato' Seri Utama Mohamad Hasan juga dapat mendengar sedikit idea dan maklum balas dari akar umbi.

Sesi dialong tersebut berlangsung secara tertutup.
0 comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP