Wednesday, May 20, 2009

Sekretariat BN Pemuda dibentuk

18 Mei - Sekretariat Pemuda Barisan Nasional (BN) akan ditubuhkan untuk bertindak sebagai penyelaras kepada semua aktiviti badan itu.

Ketua Pemuda BN, Khairy Jamaluddin berkata, penubuhan sekretariat itu dipersetujui badan pemuda itu pada mesyuarat khasnya di sini malam ini.

Sekretariat itu wujud tanpa diletakkan di bawah mana-mana parti komponen BN.

“Kita akan memberi kakitangan yang cukup untuk memastikan sekretariat ini dapat memberi penyelarasan kepada setiap komponen Pemuda BN,” katanya kepada pemberita selepas mempengerusikan mesyuarat berkenaan.

Pada mesyuarat itu, Khairy turut mengumumkan pelantikan Datuk Razali Ibrahim sebagai Timbalan Pengerusi Pemuda BN, Datuk Muzabil Abdul Rahman sebagai Setiausaha dan Bendahari Pemuda BN.

Khairy turut mengumumkan pewujudan Jawatankuasa Strategik Pemuda BN diketuai oleh Neil Foo dari Pemuda MCA. - Bernama

0 comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP