Wednesday, May 6, 2009

Perjuangan Generasi Baru
Simbolik Perjuangan.…Timbalan Presiden UMNO, Tan Sri Muhyiddin Yassin Menyematkan Pin Kolar Kepada Ketua Pergerakan Pemuda UMNO Malaysia, Khairy Jamaluddin Pada Penutup Khemah Kerja Pemuda UMNO Malaysia Di Institut Memperkasa UMNO, (ILMU), Petang Ahad. Selain Menyematkan Kolar Pin Kepada Setiap Peserta Yang Terdiri Daripada Exco Serta Ketua Pemuda UMNO Negeri, Muhyiddin Turut Menyerahkan Senaskhah Al-Quran, Buku Perjuangan Pemuda Serta Sejarah Perjuangan Negara Dan Bendera Malaysia Termasuk Menyelimutkan Para Peserta Terbabit Dengan Bendera Sang Saka Bangsa Sebagai Simbolik Kepada Teras Perjuangan Pergerakan Itu Dalam Usaha Memperkasa Lagi Parti. Turut Hadir Setiasuaha Agung UMNO, Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor.

Sumber www.pemuda.com.my

1 comments:

Pejuang Bangsa May 8, 2009 at 1:58 AM  

KJ dan Pemuda mendapat penghormatan dari TPM

Pemuda kini mendapat sokongan kuat dari Presiden dan Timbalan Presiden dan jangan tunggu lagi semua pimpinan Pemuda .. mula bekerja !!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP