Monday, April 6, 2009

Petugas Pas Bukit Gantang Ganas!!!


Ganas…..Jentera Pemuda BN, Abd Rahman Hasan Menunjukkan Kesan Kecederaan Yang Dialaminya Setelah Ditendang Oleh Petugas Pas Ketika Beliau Memasang Poster Dan Bendera BN Di Sungai Petai Kepada Ketua Pergerakan Pemuda UMNO Malaysia, Khairy Jamaluddin Yang Mengunjunginya Di Sini, Ahad. Selain Ditendang, Beliau Turut Menerima Ancaman Bunuh Daripada Individu Lain Yang Turut Dipercayai Petugas Pas. Kelihatan Dr Rao Daripada Aman Malaysia Sedang Memeriksa Keseriusan Kecederaan Terbabit. Ekoran Kejadian Itu, Mangsa Membuat Laporan Polis Di Balai Polis Changkat Jering.
(Sumber Laman Web Pemuda UMNO Malaysia)

5 comments:

Anonymous,  April 6, 2009 at 3:31 PM  

1. "tiada angin, pokok tak bergoyang". mesti ada pasal, kan?

2. "luka org jatuh motor pun boleh nampak teruk."

3. fitnah itu lebih berat dari membunuh. sekadar ingatan sesama saudara se-Islam dari kejauhan.

UMNO Padang Rengas

BRO JINGGO April 6, 2009 at 3:39 PM  

Betul ker UMNO Padang Rengas??? ker satu penyamaran???

Sebelum nasihatkan org lain lebih baik cerminkan diri sendiri dulu...

Salam Perjuangan

BJ

hj jamaludin,  April 6, 2009 at 4:03 PM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Luka anggota atau cedera anggota boleh bagi duit ( KJ da bebas dari KORUP kata ahli displin UMNO )pergi jumpa doktor tapi jangan tipu ialah mentang2 KJ duit banyak macam boleh tuntut ( sori sebenarnya nak taip "berlaku").Siap ambil gambar ramai2 pulak . So KJ , apa lagi macam tak faham pulak.

PUSAT RAWATAN IMANTHERAPY April 6, 2009 at 6:24 PM  

Salam...layari blog kami www.pusatrawatanimantherapy.blogspot.com atau www.tagged.com/imantherapy. Kami berkhidmat..anda berbakti..semoga kita dapat bersama-sama membantu mereka yang memerlukan. InsyaAllah.

ProUMNO April 6, 2009 at 6:48 PM  

http://proumno.blogspot.com/

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP