Monday, April 6, 2009

KJ Selar Pas Guna Politik Konfrontasi - Bukit Gantang
Oleh Haris Razali

Pemuda UMNO hari ini melahirkan rasa dukacita terhadap tindak-tanduk petugas parti pembangkang ketika berkempen Pilihan raya kecil Parlimen Bukit Gantang yang disifatkan sebagai politik konfrontasi.

Justeru, Ketua Pemudanya YB Khairy Jamaluddin mengingatkan seluruh petugas pergerakan tu agar tidak terperangkap dengan sebarang provokasi serta politik konfrontasi tersebut. LAGI

1 comments:

Anonymous,  April 6, 2009 at 11:12 AM  

Dalam sibuk berkempen ni, saya hairan kemana perginya Ketua Pemuda UMNO yang
baru, K.J..??
Apakah tektik menyorok KJ akan menyebabkan pengundi 2 Bukit dan satu Batang
I boleh melupakan jasa hukuman rasuahnya begitu saja..???

Mohon cari dimana KJ tu...???

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP