Saturday, January 10, 2009

Malaysiakini - Pemuda UMNO raikan hari jadi KJ

Allah selamatkan Khairy ,

Allah Selamatkan Khairy ,

Allah Selamatkan Khairy…

Demikianlah laungan Pemuda Umno hari ini yang membuat kejutan kepada Khary Jamaluddin sempena hari lahir beliau yg ke 33 thn.

Khairy yang baru sahaja selesai mempengerusikan mesyuarat penyelaras Pemuda Bn Kuala Terengganu di bilik gerakan induk Pemuda Bn Kuala Terengganu, berasa terharu apabila laungan “Allah selamatkan Khairy” dinyanyikan beramai-ramai oleh pemuda yang menghadiri mesyuarat tersebut.

Majlis tersebut berlansung dengan serba ringkas.

Seluruh warga prokhairy.com dan rakan-rakan blogges setiakawan mengucapkan Selamat Hari Jadi YB Khairy Jamaluddin , Semoga panjang umur dan murah rezeki, teruskan perjuangan! Kami akan terus bersama KJ…Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP