Friday, January 16, 2009

Kj melawat bengkel motosikal Wazi


Kuala Terengganu – Naib Ketua Pemuda Umno Malaysia, Khairy Jamaluddin semalam melawat ke bengkel motosikal Wazi Boy tanda memberikan sokongan dan galakan oleh usaha yang dilakukan oleh wazi Abd Hamid.

Hampir 500 penunggang motosikal di kawasan ini tidak melepaskan peluang untuk bersama Juara Expert Cub Prix Kebangsaan, Wazi Abd Hamid yang mengadakan Bengkel Motosikalnya di sini, hari ini.

Bengkel Motosikal tersebut yang dianjurkan Pemuda Barisan Nasional (BN) di Bilik Gerakan Jenteranya ternyata mendapat sambutan khususnya di kalangan penunggang muda yang tidak mahu melepaskan peluang untuk bersama juara kebangsaan tersebut.

Selain mendapatkan khidmat penyelenggaraan, penunggang motosikal yang datang ke bengkel tersebut juga turut mendapatkan khidmat nasihat baik dari segi cara pengendalian motor hingga ilmu untuk menjadi juara.

Menurut Wazi menerusi program yang dianjurkan Pemuda BN ini beliau bukan sahaja dapat berkongsi ilmu dengan penunggang muda motosikal terbabit malah yang lebih penting mengingatkan mereka agar tidak terlibat dalam aktiviti tidak sihat seperti berlumba haram.

Beliau yakin program seumpama ini serta pelbagai lagi aktiviti yang pernah dianjurkan kerajaan akan menyemarakkan lagi minat golongan muda dalam bidang permotoran.

“Ini adalah satu program sihat yang sesuai untuk golongan muda terutama menghindarkan mereka daripada gejala negatif”, katanya.

Bengkel motosikal ini dibuka kepada orang ramai sehingga Jumaat ini.Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP