Tuesday, December 9, 2008

Salam Aidil Adha

Allahuakbar Allahuakbar Allahuakbar Walillahilham.

Saya serta seisi keluarga ingin mengambil kesempatan ini untuk merakamkan ucapan selamat Hari Raya Aidil Adha kepada seluruh umat Islam di Malaysia dan selamat bercuti kepada rakyat Malaysia yang lain. Di hari yang diwarnai sejarah pengorbanan ini, marilah kita bersama-sama mengambil iktibar, pengajaran dan seterusnya menterjemahkan makna pengorbanan yang tersemat di dalam Sirah Islam, bersempena dengan pengorbanan Nabi Ibrahim dan anaknya Nabi Ismail sesuai dalam konteks kontemporari hari ini.

Di samping kita meraikan hari bersejarah ini disisi keluarga dan sanak saudara yang tersayang, ingatan dan doa kami khas ditujukan kepada mereka yang ditimpa bencana dan diduga Tuhan. Sehubungan dengan itu saya ingin mengucapkan takziah dan penuh rasa simpati kepada keluarga-keluarga mangsa tanah runtuh di kawasan perumahan Bukit Antarabangsa, kejadian kemalangan bas ekspres di Lebuhraya Utara Selatan, berhampiran Tangkak dan warga Pantai Timur yang terpaksa berhadapan dengan belenggu banjir.

Saya juga ingin merakamkan rasa terima kasih yang tidak terhingga kepada pasukan keselamatan,sukarelawan dan tidak lupa kepada warga UMNO yang bertungkus lumus selama beberapa hari termasuk hari ini untuk memastikan mangsa di Bukit Antarabangsa selamat dikeluarkan.

Orang Haji pergi ke Mina

Balik membawa kurma nabi
Aidil Adha disambut bersama

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP