Wednesday, December 31, 2008

Malaysiakini - Salam Maal Hijrah dan Happy New Year


Saya dan keluarga dengan ini mengucapkan selamat menyambut lembaran baru Maal Hijrah 1430.

Sesungguhnya peristiwa Maal Hijrah ini bukan sahaja berkisar tentang penghijrahan Rasulullah SAW dan para Sahabat dari Mekah dan Madinah, yang menampakkan perancangan teliti dan penuh strategik bagi membina kekuatan dan perpaduan, malah juga melambangkan semangat setiakawan yang jitu dengan ikatan persaudaraan golongan Muhajirrin dari Mekah dan Ansor di Madinah.

Perubahan penuh pengisian dengan gabungan strategi jangka panjang serta ikatan setiakawan ini telah membawa kepada kemajuan dan pengembangan Agama dan Tamadun Islam ke seantero dunia.

Di samping itu, saya juga mengucapkan selamat menyambut tahun baru 2009 kepada seluruh rakyat Malaysia. Seterusnya klik disini...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP