Saturday, November 22, 2008

Perbahasan Peringkat Jawatankuasa – Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah [Khamis, 13 November 2008]

Tuan Pengerusi [Datuk Dr. Haji Wan Junaidi Tuanku Jaafar]: Rembau.

Tuan Khairy Jamaluddin bin Abu Bakar [Rembau]: Terima kasih Tuan Pengerusi. Saya juga ingin tampil untuk menyertai perbahasan peringkat Jawatankuasa. Pertamanya saya rujuk kepada Maksud Pembangunan 22, Perkara 03200 iaitu Program Kesejahteraan Rakyat dan di sini saya melihat bahawa hampir RM700 juta telah diperuntukkan bagi Rancangan Malaysia Kesembilan untuk program tersebut dan sebahagian besar 50% telah pun dibelanjakan dan pada tahun depan diperuntukkan hampir RM200 juta. Selanjutnya>>

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP