Thursday, November 20, 2008

Krisis Siapa Kata - Isu Hang Tegar! Part I

Nampaknya rencana blog yang dipaparkan dalam posting Hang Tegar telah menjadi isu hebat sehingga wakil siber KJ, Bro Jinggo, terpaksa menangkis kritikan yang dilemparkan Sdr. Piggy Singh.

Saya sebagai pemerhati KJ saya pun terpaksa memberi komen. Disini saya ingin merujuk kembali kepada apa yang dipaparkan di blog Hang Tegar. Tuan-tuan dan puan puan dipelawa turut bersama merenung urutcerita krisis “Siapa Kata” READ MORE

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP