Saturday, November 8, 2008

Khairy dicalon sebulat suara oleh Pemuda Rembau


Khairy Jamaluddin telah dipilih sebulat suara oleh perwakilan sebagai calon ketua pemuda UMNO Malaysia di mesyuarat Pemuda Bahagian UMNO Rembau.

Dalam ucapan beliau. Beliau menyatakan bahawa pencalonan di Rembau amat bermakna kepada beliau dan Rembau akan menjadi kubu kuat beliau dan beliau bertanding bukan atas nama Khairy Jamaluddin tetapi atas nama Pemuda UMNO Rembau.

Beliau juga telah menyeru agar pemuda UMNO Rembau untuk berikrar agar setia kepada pemimpin dan mengharapkan pemuda UMNO bahagian. Rembau mengutamakan perpaduan dan setiakawan.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP