Tuesday, November 18, 2008

Kenalilah Khairy melalui isi hati kita sendiri…

Saya amat berbangga apabila Hang Tegar menyiarkan beberapa gambar Khairy dengan tujuan gambar tersebut dapat menangkis persoalan yang sering mengatakan Khairy ini tidak pernah berbakti pada masyarakat.

Namun disebalik setiap kebaikan yang ditunjukkan ada juga yang sangsi dengan ketulusan Khairy melalui gambar tersebut. Kata orang, rambut sama hitam tapi hati lain-lain.

Pada pandangan saya, jika kita mempunyai hati dan jiwa yang bersih maka tidak akan menjadi persoalan pada gambar tersebut kerana apabila kita melihat gambar tersebut kita boleh memahami apa yang sedang Khairy lakukan.

Berbeza pula jika kita mempunyai perasaan iri hati atau buruk sangka, maka buruklah cara kita menilai gambar tersebut.

Justeru itu eloklah sekiranya jika kita menilai gambar tersebut melalui isi hati kita sendiri dan janganlah kita menipu diri kita, sedangkan kita tahu akan kebenaran disebaliknya.

Hormatilah kebenaran dan terus mencarinya, kerana itulah yang dituntut Tuhan bagi kita semua. Mungkinkah, ada keengganan diantara kita untuk membayangkannya, tapi kebenaran itu adalah bahagian Tuhan jua adanya.

Disini juga saya lampirkan beberapa lagi gambar Khairy yang dirakam oleh saya sendiri dan saya berharap pembaca boleh boleh menilai dari pihak mana kebenaran itu berada?


Bro Jinggo

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP