Tuesday, September 9, 2008

YB Khairy turun kawasan meninjau suasana bulan Ramadhan

Rembau 5 Sept , Ahli Parlimen Rembau YB Khairy Jamalluddin hari ini telah meluangkan masa selama 2 jam dari jam 4 ptg sehingga jam 6petang untuk bertemu dengan masyarakat di sekitar kawasan parlimen Rembau di Pusat Khidmat Masyarakat bagi mendengar masalah yang dihadapi oleh rakyat.

Beliau kemudian telah melawat bazar ramadhan di pekan Rembau untuk meninjau keadaan peniaga-peniaga yang berniaga pada bulan Ramadahan ,YB Khiary telah menghabiskan masa selama setengah jam untuk meninjau keadaan di persekitaran bazar Ramdahan berkenaan. Pengunjung bazar dan peniaga agak terperanjat apabila menerima tetamu VIP yangsama-sama bersama mereka yang sedang sibuk berniaga dan membeli belah juadah – juadah untuk berbuka puasa.

Rombongan YB Khary kemudiannya telah ke masjid Kampong Gadong untuk berbuka puasa bersama khariah di sana dan seterusnya menunaikan solat tarawikh dan majlis tahlil . YB Khairy juga telah menyumbangkan sumbangan kepada beberapa buah surau di sekitar Parlimen Rembau. Khariah di Kampung Gadong amat berbesar hati keranadapat berbuka puasa dan seterusnya menunaikan solat Tarawikh bersama dengan ahli Parlimen mereka,

1 comments:

Anonymous,  September 10, 2008 at 11:59 AM  

Inilah pemimpin yang kita mahukan. trn padang dgr masaalah masyarakat. bukan main tiggal gitu ajer... syabas YB KJ

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP