Monday, June 2, 2008

Permohonan Maaf dan Tidur Bola


Saya pohon maaf kepada pelayar-pelayar laman web saya kerana sudah lama tidak menulis blog posting yang baru. Ramai yang menulis untuk menegur saya atas perkara ini. Tanpa mencari alasan, ada beberapa sebab yang menyekat kekerapan saya menulis blog posting. Pertamanya, selama dua minggu yang sudah, saya sibuk mengikuti dan mengambil bahagian dalam perbahasan di Dewan Rakyat. Seterusnya

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP