Friday, February 29, 2008

Hari Penamaan Calon








16 comments:

Anonymous,  March 1, 2008 at 5:23 AM  

- Menantu Pak Lah adalah hantu
- Menantu Pak Lah adalah kaki ampu
- Menantu Pak Lah adalah kaki perempuan.
- Menantu Pak Lah adalah kepala gangster
- Menantu Pak Lah adalah kaki judi, rasuah,
- Menantu Pak Lah adalah kuat menangis
- Menantu Pak Lah adalah pandai bermuka- muka ( munafik )

jadi pilihan adalah ditangan anda..

kita sama2 pakat musnahkan dinasti Abdullah dan bawa perubahan kepada rakyat malaysia.

>> dari <<
Hamba Allah
jzk

Anonymous,  March 1, 2008 at 6:36 PM  

banyak tu ajer ke penyokong kau khairy.... alahai sikitnyerrr

ada harapan le kalah

dengar sampai panggil siti norhaliza berkempen kat rembau

alahai terdesaknya sampai panggil artis....

Azha March 2, 2008 at 2:27 PM  

Dua soklan je tuk pengikut dia yg kat tepi2 tu:-
1) Nak tak sokong KJ kalau dia bukan menantu Paklah?
2) Tahu tak sape KJ sblm balik oversea?

Anonymous,  March 2, 2008 at 5:44 PM  

muka sangat tebal! hanya kerana dia menantu pak lah, dapat dicalonkan! podah! kita pangkah pembangkang sampai dia hilang deposit! dia ingat senang ke nak bodohkan orang rembau!

azam March 2, 2008 at 10:20 PM  

aden tak konal kau pun kau bukan orang gombau kau lahir kat singapore dan bosar kat london baru balik dah nak ngaku orang gombau ecm-libra kau dah jual kat singapore

azam March 2, 2008 at 10:21 PM  

aden tak konal kau pun kau bukan orang gombau kau lahir kat singapore dan bosar kat london baru balik dah nak ngaku orang gombau ecm-libra kau dah jual kat singapore

Azha March 3, 2008 at 11:21 AM  

KJ lahir kat kuwait la bro,
huhu...tp xpe, still bukan kat gombau

Noraschid March 4, 2008 at 12:10 AM  

Nampak tak sampai 500 orang, kata beribu orang berarak, nampak nampak banyak pengampu, kaki bXXXk dan lain lain anasir. Berapa depa kena bayar sambut tu makkel?

Anonymous,  March 5, 2008 at 6:18 PM  

Konek KO KJ!! Dasar Lahanat!!
PEROSAK AGAMA,BANGSA,NEGARA!!!

Anonymous,  March 5, 2008 at 6:37 PM  

http://www.antikhairy.blogspot.com/

Anonymous,  March 7, 2008 at 4:07 PM  

incik khairy.. saya sentiasa bersama anda.. pedulikan mrk2 yg bongok tu..

kpd rakyat malaysia marilah kite bersama2 berdiri teguh di belakang incik khairy.. beliau adalah seorang yg berwawasan..

kita akan maju ke hadapan bersamanya..

UNDILAH BARISAN RAKYAT!!! jgn biarkan kita ditipu oleh pembangkang..

Anonymous,  March 7, 2008 at 11:36 PM  

burok nye muka nori.....patut la si khairy carik lain. sah2 kawin dgn nori sbb nak guna utk ngorat pak lah tu....

Serenity March 13, 2008 at 9:31 AM  

Khairy, why r u saying that only dacing left during hari kiamat? yg ukur dosa pahala bukan dacing BN. Jangan permainkan agama. Your dealings with ECM Libra will be weighed.

tosh March 21, 2008 at 11:56 AM  

Is this pro khairy blog? Tapi semua comments kutuk hamba allah ni...must be something wrong with this particular person!

Anonymous,  March 22, 2008 at 11:14 AM  

cakap mcm tkde pegangan. ada ke nak samakn dacing BN yg dah expired tuh dgn dacing pertimbangan Allah...? apa punya 'mngkuk' la mamat nih...

zanudin March 23, 2008 at 9:03 AM  

hehe

rupa-rupanya budak st mary's college ni menang cara betina. jgn belagak la bro...lain kali bertanding buat cara anak jantan, cara bermaruah walaupun skolah kat st mary's..skarang ni kalau main bola kat padang, jgn plak kencing merata kat atas padang. dekat london bleh la wat macam 2

kawan menantu Tido LAH

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP