Saturday, February 23, 2008

BN Negeri Sembilan kemuka 16 calon baru

SEREMBAN _ Barisan Nasional (BN) Negeri Sembilan menyenaraikan 16 calon muka baru termasuk 12 daripada UMNO untuk bertanding pada Pilihan Raya Umum Ke-12.
Ini termasuk Naib Ketua Pemuda UMNO, Khairy Jamaluddin yang akan bertanding kerusi Parlimen Rembau menggantikan Datuk Firdaus Haron.

Pemilihan muka baru ini juga menyaksikan empat Exco negeri digugurkan termasuk Pengerusi Jawatankuasa Bertindak Pembangunan Wanita, Keluarga dan Kebajikan Masyarakat yang juga Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Pilah, Datuk Norhayati Omar.

Turut digugurkan Penolong Setiausaha Puteri UMNO, Bibi Sherliza Mohd. Khalid (DUN Paroi).
Kuota Wanita UMNO diisi oleh Timbalan Ketua Wanita UMNO Negeri Sembilan, Zainab Nasir yang akan bertanding DUN Gemas bagaimanapun tidak ada calon daripada Puteri.

5 comments:

Anonymous,  February 24, 2008 at 8:34 PM  

KO NI PEKERJA PENCACAI NAJIS KE?

INI BLOG PRO KJ.!!!
ADA PAHAM

aurum March 16, 2008 at 8:40 PM  

'lawan tetap lawan' anwar ibrahim

jerryally April 24, 2009 at 12:29 PM  

kj. jangan undur. ketentuan allah.semua mesti redha

jerryally April 24, 2009 at 12:30 PM  

kj. jgn undur. ketentuan allah. semua mesti redha.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP