Tuesday, December 11, 2007

PENULIS BLOG ROCKY'S BRU KAKI ARAK


Ahirudin Attan :Hebat menghentam kerajaan.Rupa-rupanya kaki arak..

12 comments:

papa,  December 11, 2007 at 12:24 PM  

Patut la suka hentam kerajaan! rupa-rupanya hari-hari tongang air haram tu, perangai pun tak ubah macam syaitan.

Brader lihat diri tu sendiri kat cermin dalu sebelum menghentam orang lain.

Anonymous,  December 11, 2007 at 1:13 PM  

nantikan klip video panas Khairy ketika zaman mudanya di Oxford..tungguu.....

dan ketika itu baru kalian tahu siapa sebenarnya Kj...hahahah!

nikko,  December 11, 2007 at 2:51 PM  

bodoh!!!

korang pun takkan tak tau KJ tu pun kaki botol jugak..

rocky bro to cuma penulis...bukan pemimpin...

bodoh punya olang....sama lah tu syaitan dgn iblis..

bangkaiumno,  December 11, 2007 at 5:02 PM  

hahaha kerajaan dollahbadawi sudah terdesak, sanggup buat apa saja skarang

dollah badawi sanggup menjadi yahudi semata-mata untuk mengekalkan kuasanya

polis-polis sanggup menjadi anjing-anjing umno semata-mata nak bagi anak isteri makan

hahaha... kita tengok sampai mana dollahbadawi menjalankan doktrin yahudi dia...

ghani patail sanggup turun ke mahkamah level rendah untuk mendakwa mempertahankan umno sedangkan dia adalah peguam negara

hahaha akuilah wahai orang2 umno.... parti kau sudah terdesak

Anonymous,  December 12, 2007 at 4:38 AM  

Saudaraku jinggo?

Tahniah kerana mendedahkan bahawa penulis blog tu kaki arak dan sukakan maksiat dan kejahatan..
Tapi alangkah indahnya kalu dapat saudara dedahkan sekali tentang menteri kabinet yang kaki perempuan mcm Anuar Musa.. Kaki pukul (Zahid Hamidi) kaki minum dan tunggang arak juga (Hishamuddin Tun Hussein) kaki songlap dan samseng (Said Yusof) kaki judi (Sultan Pahang) kaki rasuah (Rafidah Aziz) kaki betina (Abg Jib)kaki pau org (Sahibul Samahah YBG Ustaz Firdaus) kaki buat hukum sendiri (Dato' Dr Mashitah) kaki bodek yang paling cun ( Merican Faizal Naina al Naina Kassim) kaki songlap yang paling licik ( YM TUN Samy Vellu) kaki menangis (Yang dikasihi Ayahanda Pak Lah).
Ini akan jadi lebih menarik kalu dapat kaitkan sekali dengan skandal rasuh yang ada supaya saudara akan diletakkan sebaris dengan pejuang tulen yang berpinjak attas kebenaran .. ataupun saudara akan dilakkkan sebaris dengan bakal tahan ... ISA.

mat rembau,  December 12, 2007 at 9:32 AM  

hahaha kenapa kau orang semua mengelabah kat dalam blog ni... releks la brader... Penulis Blog Rocky's BRU tu saudara korang ker.

Dah tak payahlah nak baking orang yang tak betul, nampak sanggat perangai kau orang ni macam pelacur murahan.

Anonymous,  December 12, 2007 at 3:37 PM  

dia tak minum pun? kaki arak apa kalau botol tu di atas meja? mabukkah dia? tak nampak pun dia mabuk pun! jinggo ko baik bertaubat lah jangan sampai dihumban dalam neraka!

Anonymous,  December 12, 2007 at 3:39 PM  

ooi bodoh! ada ka sama minum arak dengan hanya letak botol arak? aku ada gambar lagi baik, ketua pemuda ko tu sedang tunggang Anchor! Ko nak tengok? Akan aku sebarkan! Aku nak tengok macam mana Ketua Pemuda ko tu nak jawab! Hunus keris konon! Tu hah usung arak sana-sini!

kakitidur December 12, 2007 at 5:54 PM  

Kah Kah Kah korang ni dah mati idea ke. Aku ada gambar Iman Besar Hadari tengah minum dan ada botol arak atas meja depan itu. Adakan itu turut menandakan dia minum??? Nanti aku e-mailkan kat blog ni. Jeng jeng jeng.

bro_jinggo December 13, 2007 at 9:17 AM  

Sudah la, tak payah la korang semua nak menegakkan benang yang basah.Insaflah...
Kenapa kepala otak korang ni dah jadi bengap dan bebal sangat. dah terang2 bukti depan mata... jangan nak jadi seperti kera sombong. dah la bodoh belagak pulak!!!

Anonymous,  December 13, 2007 at 10:59 AM  

benang basah ke benang kering ke.... aku tetap tak sokong umno...

pegi tanam dalam kubur parti keramat kau tu

Anonymous,  December 15, 2007 at 6:54 PM  

toksah menegakkan benang yang dah sedia basahlah jinggo! kau nak sangat tengok ketua pemuda sedang minum air syaitan? aku akan sebarkan! tak payah tunggu-tunggu lagi! aku nak tengok macam mana respon parti bodoh kau tu! mungkin lepas nie kau cuba kempen kat binatang ternakan pula untuk sokong parti kau tu! hahaha! haiwan kat zoo tu tak boleh sebab dilindungi! hahahaha!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP