Wednesday, December 12, 2007

PENDEDAHAN VIDEO SKANDAL SEKS ANWAR IBRAHIM

55 comments:

mat stim,  December 12, 2007 at 1:20 PM  

cerita seks kairy jamaluddin ngan maya karin pun akan muncul sedikit masa lagi...

fuhhh tunggu saja la

bro_jinggo December 12, 2007 at 2:26 PM  

Hai dah bebulan2 aku dengar tak muncul2 lagi pun cerita seks KJ ngan Maya Karin. Dalam pembikinan lagi ke??? aiiiyaa lambat betul la.
pelakun tak jumpa lagi ke? hahaha ko simpan je niat busuk kau tu...

pencinta UMNO,  December 12, 2007 at 2:57 PM  

biasala bro jinggo.....diaorg ni cakap je lebih...tapi habuk pun tarak...dah tak mampu buat cerita tak payah la buat...baik tanggung anak bini korang tu

tunggu le,  December 12, 2007 at 3:06 PM  

Oii beruk jinggo!!!
Kalau pendedahan mcm ini sape-sape pun boleh buat..murahnya harga diri perempuan tu ye!!!
Entah berapa ringgitlah korang bayar kat dia..
Maklum le..PRU kan dah dekat..aku trak hairan kalau lepas ini korang kata Hadi Awang pulak ada skandal..
umno..umno..

Anonymous,  December 12, 2007 at 3:30 PM  

mana adegan panas? adegan setubuh ? mana dia skandal seks yang diletakkan judulnya besar-besar? aku tak nampak satu habuk pun! yang ada hanyalah seorang perempuan ditemubual oleh seorang lelaki! nama pun tak disebut? boleh percaya ker? mana tahu yang si betina cerita adegan rumahtangga kat kawan dia ker, spare boyfriend ker, kau tuduh anwar ler, siapa ler. Hish tak baik buat fitnah begitu! nanti mati masuk neraka!

Anonymous,  December 12, 2007 at 4:06 PM  

tak nampak apa-apa pun. Iye ke nie! cuma betina cerita hal-hal rumahtangga dia! hish korang pulak rakamkan! korang nak jadi pedofil ye? sadisnye!

tunggu le,  December 12, 2007 at 4:12 PM  

Jinggo..
Husam Musa dah cabar boss kau siberuk khairy tu utk berdebat atas apa saja isu dan dimana saja!!
Nampak tak ? Ini lah namanya org berani kerana dia tidak meletakkan apa-apa syarat!!Bukan mcm boss ko sihishammudin dan sikhairy..ajak saja berdebat mcm-mcm alasan diberi.
Ko tanya dia lagi, Ada berani dan ada telur ka?

Anonymous,  December 12, 2007 at 4:31 PM  

hahahah blog ni pun nak dedah klip video juga mcm blog antikhairy...

podahhh..tunjuklah klip video Anwar palsu tu...

tapi yg KJ punya tggu masa dan ketika je nak ke udara..hahahaha....kan dah tunjuk skit je tu gambar dia....

ko ingat bos ko tu cerdik sgt...dia tak tahu musuh dia ramai di kalangan kawan rapat dgn dia sendiri...org jahat memang ramai musuh...bodoh punya beruk

Anonymous,  December 12, 2007 at 5:27 PM  

kalau berani meh la debat..tentu korang semua kecut hahahaha

kakitidur December 12, 2007 at 5:48 PM  

Alaa, biasalah tu. Katakan jantan macam tulah. Mana ada kuching tolak ikan kan. Alaa Iman Besar Islam Hadhari tu pun kan sama. Kalau ada chan.. sebat. Bahu mengiurkan Dato artis tu pun jadik. Ala masa dulu JA sedang kemaskan katil atau sapu sampah kat lorong masuk bilik tidur tu tentu Iman Besar tu skodengkan itu pasallah sangkut. Aaaa sekarang ada video lagi best lagi meletup, takut takut kepala orang tu tentu meletup. Dulu masa Imam Besar Hadhari buat hal dengan JA masa Kak Endon masih hidup Kak Endon lagi pergi USA lepas ni tak tahulah orang tu nak lagi kemana?? Jeng jeng tunggu....!!!

umno forever,  December 12, 2007 at 6:24 PM  

baru korang tau bahawa korang di permainkan oleh pemimpin pembangkang yg mengaku baik konon porahhhh

UMNOKURAP,  December 12, 2007 at 10:37 PM  

AAHHH KAU BUAT LAH APA SAJA JINGGO

UMNO TETAP KAMI BUNUH!

HAHAHAHAHA

KAU INGAT KAMI NAK SOKONG UMNO...

UMNO PARTI PELACUR...

HAHAHAHAHA

jinggobodobahlul,  December 12, 2007 at 11:36 PM  

Jinggo pelacur politik murahan!

Lu punya maruah taruk mana Jinggo? sanggup jadi barua Khairy ni..video skandal anwar? mana anwarnya?

setakat suara lebih kurang, pakteh aku pun suara mcm anwar jugak!

poodah, nak menipu pun beragak la bodo!

dah la jinggo, hentikanlah buat kerja2 hina ni.

pegi la bawak2 beribadat pulak. toksah buang masa nak fitnah org je..

kau ni memalukan KJ je..dhla taruk muka KJ jadi header blog ni..taruk la muka kau..apsal muka KJ pulak jadi mangsa..

bodola lu Jinggo!

Anonymous,  December 12, 2007 at 11:38 PM  

Anwar Ibrahim- Naga

KJ- Cicak kobeng!! hahha

Anonymous,  December 12, 2007 at 11:38 PM  

jinggo

kau baca ni.... dan kau pikrlah dengan fikiran yg logik dan penuh kewarasan

ambil link ni

http://marhaen.ngepeng.com/mar_a_malaysiatoday_049.html

bro_jinggo December 13, 2007 at 9:09 AM  

Kenapa korang ni semua mengelabah? baru kena cucuk sikit dah menangis. Terimalah hakikat dan kembalilah ke pangkal jalan. bersama-samalah kita memperjuangkan UMNO demi bangsa dan negara.Fikirkanlah wahai sahabat2ku...

HIDUPMATIUMNO,  December 13, 2007 at 10:10 AM  

SEDARLAH KORANG SEMUA KEJAYAAN DAN PEMBANGUNAN NEGARA INI ADALAH HASIL DARI PERJUANGAN UMNO...
JIKA TIDAK KORANG MAKAN IKAN MASIN LA..BERSYUKUR LAH DGN KESENANGAN YG KORANG DPT DARI HASIL KEBIJAKSANAAN KEPIMPINAN UMNO

hamba Allah,  December 13, 2007 at 10:27 AM  

insaf lah wahai orang-orang umno

REZEKI DTG ALLAH

bukan dari umno

jinggo kau kena takut siksaan kubur yg bila2 datang bila kau mati sekejap lagi, esok lusa

kat dalam khary jamaluddin.... norza zakaria.... hishamuddin takkan tolong kau

insaflah dr mempertahankan ketua-ketua kau yang jumud

Anonymous,  December 13, 2007 at 10:47 AM  

wahai pembangkang2 sudah sampai masanya korang kembali kpd perjuangan UMNO....UMno adalah parti yg membela nasib org2 melayu...kembalilah...umno dulu kini dan selamanya

Anonymous,  December 13, 2007 at 10:51 AM  

tak hingin aku masuk umno... setaraf masuk parti kebangsaan yahudi

beku,  December 13, 2007 at 11:32 AM  

pegi ke link ni

http://marhaen.ngepeng.com/mar_a_umno_dokpakkagawa29.html

hahahahahahahaha sakit usus besar aku gelak

Anonymous,  December 13, 2007 at 11:46 AM  

abis tu pembangkang tu bukan ke parti yg penuh keganasan.... aku yakin korang akn kembali pd umno suatu masa nanti

Anonymous,  December 13, 2007 at 1:48 PM  

Apekebende la ajak org masuk umno ni..
hahahahaa...
apa yg best sgt kt umno tu.
dh trg2 sgt dh pmimpin dia bnyk rasuah nak jugak.ada plak tu kata kemajuan kita skrg ni sbb umno.dh diorg yg perinth dr dl kena la ambik tggjwb tu.yg skrg ni plak dh truk nak mampuh dah nk jgk.hahaha
kalo la pmimpin umno ni hbt tak la ekonomi kita jatuh teruk ni dalam tmpoh beberapa thn dan asyik guna alasan minyak naik je.hehe

yg ni plak letak video nama bukan main.ingatkan betul.rupanya tipu.hahahaha..sebijik mcm kt batu burok aritu.wat gambar superimpose tp xterer pastu kantoi malu.harhahaha

ELITE,  December 13, 2007 at 2:12 PM  

TAK MEMBERI KESAN BETUL LA JINGGO PENDEDAHAN VIDEO SKANDAL SEKS KAU NI

MESTI SEBELUM NI KAU BERDEGAR2 NK MERASAKAN TURNING POINT PENYOKONG2 PEMBANGKANG TERKEZUT DGN PENDEDAHAN VIDEO NI

AKHIRNYA MELESET SAMA SEKALI

SUDAH-SUDAH LA JINGGO... AKU TAKUT KAU SAKIT MENTAL NNTI...

suka norlaila,  December 13, 2007 at 3:59 PM  

perghhhhhhhhhhhhhhhh......lawa siot norlaila tu...

meleleh gak aku tgk...
kasi tau anwar,aku pun nak tumpang sekaki la.suara pun seksi jer...

ermmm...lazat

minat norlaila,  December 13, 2007 at 4:03 PM  

helo geng...aku pun sama gak.teringin nak rasa norlaila.

ada sapa2 boleh introduce tak
hehehehe...

Anonymous,  December 13, 2007 at 6:00 PM  

SP...

gosh... i dengar-dengar je pita ni ada tak sangka laman nie dapat... anyway... voice yg aku dengar tu sebijik atau memang Anwar... sbb aku fimiliah sgt dgn anwar before dia kene resign...
Dulu dia i heard Anwar arah kwn2 rapat termasuk polis bantu dia hapus evidence nie dari simpanan sesapa termasuk di cawangan khas...
tak sangka masih wujud nie sure ada kengkawan Anwar yg ditugaskan khianati Anwar ni.. skrg dah rahsia ni terbongkar...

Anwar amik tindakan aku rasa ko kenal sapa kwn ko yg bocorkan rahsia ni..

Anonymous,  December 15, 2007 at 2:33 PM  

Sori la bro,
vdeo vk lingam amek masa berbulan2 utk siasat baru diorg ckp vdeo tu betul wpun terang2 muka dgn sora dh ada dan jelas dah.Kalo stakat letak sora camni dan sedikit vdeo yg takde langsung muka org yg dituduh dan tak pulak kita dapat sahkan kesahihannya,hanya akan mengundang fitnah untuk terus bermaharajalela.

Suara sama atau hampir2 sama tu tak bole kita jadikan hujah untuk kata tu mmg dato seri anwar.sebab ada ramai lg sora yg iras2 suara dia.kalau stktk lenggok bahasa dan cara bercakap tu,snang je nak tiru.hehe...

kami akan terus sokong anwar ibrahim untuk menyelamatkan malaysia ni dari kelompok yang lemah kerana kami sayangkan malaysia.

Anonymous,  December 15, 2007 at 6:45 PM  

nak menangis apanye? hoi jinggo toksah nak tebar fitnah lah! tengoklah yang telah menzalimi saudara anwar, semuanya dah terhapus! kau pun nak tanggung dosa juge ye?

Anonymous,  December 16, 2007 at 12:03 AM  

the most stupid thing that i've ever seen..budak skolah tgkatan 2 pun boleh buat mende ni..

anti_bro_jinggo_yg_bodoh,  December 16, 2007 at 12:17 AM  

sebodoh2 pompuan tu yg kna byr, bodoh lg or yg buat klip tu..x real langsung..org yg tgk tu xkan ade rase "haah ye la truk la anuar ni.." xde pun..tp.. sebodoh-bodoh org buat klip ni, bodoh lagi org buat blog ni. sebab..jadi anjing khairy yg sat lagi nak jatuh dah tu..satu lg sebab sentiasa memperbetulkan sesuatu yg salah..taubat la jinggo...

navalan parkunan December 16, 2007 at 12:54 PM  

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH.............OIIII jinggo.....tade kerja lainkahhh, di Indon, from where your nenek came from ade banyak kerja....mau kahhhhh,

p.s: suara latar for pelakon blue

FIRDAUS December 23, 2007 at 3:09 PM  

Betul ape ko cakap tu... aku bangga duduk di Malaysia dan jadi anak malaysia seperti sekarang.. Walaupun Islam Hadhari tapi tetap ada disko dan Pub.. Senang aku nak lepak dan minum minum.Kalo Pas perintah sure susah aku..
Aku pernah pergi Kelantan..Disko pun takde,Pub lagi lah takde. Bukan main susah aku nak hidup. Kalo boring leh lepak enjoy pergi bukit bintang tempah ayam sekor dua.. Lagi best aku ajak member (perempuan) yang sama STIM dengan aku pergi Genting.. Fuh.. Bukan main best.. Selain dapat tido bersama tanpa diganggu,aku leh minum minum arak sesuka hati. Takde Pihak Majlis Agama leh tanggap aku.. Leh berjudi sakan.. Hari tu aku tempah sekor ayam kat Bukit Bintang Free of charge je dol.. Fuh... aku bangga gila jadi anak Malaysia.. Macam duduk kat Eropah.

p/s : aku terasa sangat bertuah. dulu aku ketar lutut gak dengar Islam Hadhari, manalah tau 'projek panas' aku nanti kena rush ke apa ke ..Nasib baik takde paper. Leh enjoy lagi. Bak kata Nora Danish dalam sitkom Puteri " Hidup ini sementara .. Soo.. Kita ENJOOYYYYyyy....~~!!!

Cayalah BN,UMNO,MCA,MIC dan agamaKu Islam Hadhari.. ChaiyOk~!!

FIRDAUS December 23, 2007 at 3:14 PM  

Bro Jinggo.. Abaikan mereka semua tu. Mereka tu main cakap je ..Hidup ni kena Enjoy. Weiii.. Boring jom lepak skali. Pergi Bukit Bintang. Banyak ayam Dol..! Rugi tak pergi. Takde Majlis Agama Islam yang akan Rush .. Jangan bimbang. Leh minum minum arak, lepas gian kat 'ayam ayam' kat situ.. bukan mahal pun..Kalo bernasib baik dapat free.. hehehehe.. Islam Hadhari is the Best. Jom~!!

UMNO Johor,  December 31, 2007 at 3:12 PM  

Saya pernah tengok klip video asal sebelum ini.. Perempuan tu bukan bernama Norlaila.. Beliau mengadu ada hubungan seks dengan Khairy Jamaluddin.. Video ini telah diubah dengan memasukkan nama Anwar..

Anonymous,  February 12, 2008 at 9:03 PM  

Tanya kat Laila 'dia' masuk depan ka belakang? Kalau depan bukan Anwar... kalau belakang ..CONFIRM!!!!

Anonymous,  February 22, 2008 at 10:38 PM  

APA HAMPA DOK MEREPEK NI..UMNO LA NI BUKAN LAGI MACAM UMNO DULU YANG ORIGINAL (DAH DIHARAMKAN). DULU AKU UMNO GAK, TAPI SIFAT HANG JEBAT DAN KEBIJAKSANAAN AKU NI YANG PANDAI PIKIAQ, TAK IKUT MEMBABI BUTA YANG MANA BAIK DAN YANG MANA BURUK TELAH MENJADIKAN AKU PEMBANGKANG PADA PILIHANRAYA KE 12 INI. DIANTARA SEBAB-SEBAB PERIBADI IALAH :
1. HARGA BARANG NAIK SEBAB MINYAK NAIK
2. BONUS TAK DAPAT TAHUN LEPAS
3. PAK LAH PENIPU BESAQ (AKU PUN ORANG KEPALA BATAIH-PAJAK SONG)
4. DIA RABA MICHELLE YEOH
5. MRS RAFIDAH AZIZ BULLDOG MUKA KEMBANG PERASAN LAWA QUEEN AP
6. SAMY VELLU BUNTUT KUALI
7. ANAK DARA LANJUT USIA (ANDALUSIA)MENTERI BELIA DAN SUKAN YANG TOMBOI TAK TAU MALU
8.MONYET PAK LAH

Anonymous,  February 25, 2008 at 7:51 PM  

aku org UMNO tp aku xsokong pemimpin..sbab pemimpin2 zaman skang da xley pakai..

anti korupsi February 27, 2008 at 3:51 PM  

tolongle.... yang ko tabsub sangat ngan si khairy ni kenapa? pilihlah pemimpin yang berjuang untuk agama, rakyat dan negara kerana Allah. bukan demi koceknya. demi Allah, kesejahteraan sesebuah negara adalah kerana keutuhan iman pemimpinnya. dah terang perangai buruk masih lagi ndak subahat.

Anonymous,  February 28, 2008 at 3:29 PM  

hehehehe.. nampak sgt tipu.. ade ke kondom dalam kertas.. bodoh btul.. sape yg keluarkan kondom letak dalam kertas?? bukan ke plastik.. mengong punya orang yg rakam nie.. aku tak dengar pun dia sebut nama anwar.. tak didetailskan orang tu anwar.. kalo anwar.. ramai orang nama anwar...

kejap cakap anwar tu homo.. tp apesal mengong ade ngan pompuan plak.. bodoh btul..

paklah March 11, 2008 at 11:45 AM  

APA DAH JADI……..(Lagu asal S.M. Salim)


Apa dah jadi, apa dah jadi
Pakatan BN nampak tak menjadi
Apa dah jadi…………………

Di Kepala Batas, Pak Lah….. bertanding
Pakat-pakat pangkah dacing
Nasib baik Pak lah tak terguling

Lain pula jadinya di Batu Kawan
Depa tukaq fikiran
Sampai Koh Tsu Koon tak sempat nak makan
Sakit.........…lah badan

Apa dah jadi, apa dah jadi
Pakatan BN nampak tak menjadi
Apa dah jadi…………………

Nun di Kedah sana, heboh dok habaq
Dacing dah tergelinciar, bulan pula terjemboi keluaq

Di kampung teman, serope nasibnya………
Taiping, Sg.Siput, mane-mane….
Udah tak ketahuan jadinye…
Biorkan deme rase………..

Apa dah jadi, apa dah jadi
Pakatan BN nampak tak menjadi
Apa dah jadi…………………

Negeri Selangor juga pun dapat malu
Khir Toyo dah bukan macam dulu
Keluar pejabat MB bawa penyapu

5 negeri dah ditawan pembangkang
Rakyat dah jemu janji songsang
Cemerlang, Gemilang, terbilang…….
Hai Pak Lah, sudah-sudahlah…… .temberang.

Apa dah jadi, apa dah jadi
Masa Cek Det dulu tak jadi begini
Apa dah jadi…………………

Wahai UMNO, sedarlah diri……….

danny March 12, 2008 at 5:57 PM  

Jinggo dengar ni..I dedicate this Gurindam to a special person named Pak Lah and to his son-in-low..

Panas ku sangka hingga ke petang,
Rupanya Hujan di tengah hari,
Kelantan ku sangka mudah ditawan,
rupanya ku hilang 5 Negeri,
Sungguh malang nasibku ini,
Tiada kampung dan tiada negeri,
Penang negeriku DITAWAN DAP,
Taktau kemana nak bawa diri,
Ada baiknya ku undur diri, bagi peleuang kepada KHAIRY,..
Sambil kutumpu kepada isteri,
Manalah Tau kot2 dapat Baby..EHH Baby

duck March 14, 2008 at 11:41 AM  

bg aku semua parti sama saja oleh itu aku mintak kepada semua yg masuk blog ni marilah kita menubuhkan parti baru iaitu
'PARTI PEMBEBASAN MALAYSIA' satu parti ygb akan memenuhi segala kehendak rakyat. satu parti yg bebas dar segala bentuk jenayah kolar putih. apa yg rakyat perlukan ialah kemajuan, kehidupan yg lebih sempurna tanpa perlu menanggung kos hidup yg tinggi. kita juga memerlukan pemimpin yg mahu mendengar rintihan dan masalah rakyat. kita mahukan kepimpinan yg adil lg saksama. kita mahukan pemimpin yg memajukakan bangsanya tanpa meninggalkan nilai2 murni keagamaan serta nilai2 tradisional mask di malaysia. ayuh mari kita buka lembaran baru, mari kita mulakan era baru, mari kita bangunkan generasi baru yg lebih menjamin masa depan kita. PEMBEBASAN bkn lah maksud kita dijajah oleh bangsa asing tapi kita di jajah oleh mereka2 yg mementingkan diri dan tamakkan kuasa. bangkitlah wahai generasi muda ayuh kita. tempuh cabaran serta dugaan supaya kita memperoleh kejayaan kelak.
'PARTI PEMBEBASAN MALAYSIA'

Anonymous,  March 18, 2008 at 5:09 PM  

betui ke umno ni pejuang hak orang melayu!!!???? Sape yang hapuskan kuasa Sultan pada tahun 1987? Selama BN memerintah Penang byk ke melayu yang terbela? Berapa ramai orng melayu yang dapat kemudahan dan kekayaan dari DEB? Siapakah mereka? UMNO TAK SALAH tapi 2-3 kerat manusia yang tamak dan pentingkan diri sendiri sehingga sanggup menghancurkan bangsa dan agama sendiri. Golongan mereka ini hanya tahu mengampu dan terus mengampu sehingga parti mereka hancur akibat pebuatan golongan ini. SEDAR LAH WAHAI BANGSA KU!!! jika parti mana yang boleh memertabatkan agama, bangsa dan negara kita sokong beramai2. Jka sebaliknya kita harus lawan habis2an. UBAH SEBELUM PARAH< UBAH DEMI MARUAH

Anonymous,  March 19, 2008 at 3:49 PM  

benci KJ.

ayerkosong April 14, 2008 at 4:27 PM  

KATAKAN TAKNAK PADA BA bi..
SETIAP UNDIAN MEMABAWA SEEKOR BABI.

haha..da nak wat projek BA bi dan2 tukar jd PR..PR=________??..haha

Anonymous,  May 16, 2008 at 12:17 PM  

seriously i x suke khairy jamaluddin...tgk personaliti dia je..... kaki ampu.... x sesuai jd pemimpin yg berkaliber!!!!

Aku_Zmr,  June 10, 2008 at 3:24 PM  

Khairy, ambil sedikit masa mu

Subhanallah
Walhamdulillah
Walaillah
Hailallah
Wallahuakbar

Aku nak carut sbnar nya
Tp itu xkan mngubah hamba2 Allah yg menzalimi dan menyalahgunakan harta dan hak Rakyat.
Cuma aku boleh doakan semoga Allah yang Maha Esa mengadili niat dan tindakan mu seadil adil nya..di dunia dan di akhirat kelak

Amin ya Robbal Alamin

Anonymous,  July 16, 2008 at 2:53 AM  

apela korang nie...xde keje lain ke?
sume nie nampak sgt fitnah!!!!!

Suara DSAI dalam video 2...hanyalah lakonan!!!! Taubatlahhh!!!

Anonymous,  July 18, 2008 at 4:47 PM  

klo btol pn tu anwar ke bukn anwar ke..si KJ tu ttp pengampu..ade agenda tsndiri..UMNO akn parah krn KJ...huhu~~

Anonymous,  July 19, 2008 at 12:57 AM  

video kklip dlm ni bkn suara anuar beb...nk fitnah tu kaji sore dlu lah..smua org peka ngan isu nih..aku memang fedup dah ngan agenda diorang nk jatuhkan anuar,tp atas kebodohan yang tuhan tunjukan kat diorang sendri org kutuk plk yang tuduh anur tu.banyak dah aku dengar org kutuk pasal kj.aku sendiri pom kutuk lah perbutan diorang.tersangat bodoh.bljr ah tinggi.akal x tinggi pom.mkn lah harta dunia kalu dah brase tak kenyang gak.satu mase tuhan tunjuk gak.

Anonymous,  July 19, 2008 at 1:03 AM  

aku kalu tgk muka kj menyampah btol lah.jatuh umno krn khairy pada pilihan raya tahun lalu.hakhak.kempen bukan main2 byak lagi,nk rebut kelantan konon.apa dpt dol.hampeh nor lah.wat bekal mkn tgh jalan.knp manusia bodh sgt yer,nmpak duit jer fitnah..fitnah..fitnah.dunia nk kiamat pommanusia xsdar lagi..
bawak bertaubat kj weh..rakan umno skali yang kaut duit rakyat.banyak manusia dlm umno kurang jujur.nmpak depan baik,blakng perangai mcm budak2.nmpak bijak,tp org kat blkang duk kutuk atas kebodohan sendiri yang dia xnmpak..

chal July 6, 2009 at 8:42 PM  

kalau betul anuar x buat keje camni
video pengakuan norlaila dh tersebar.
kalau anuar berani ape lg,saman la dia,menyatakan pengakuan dia tu palsu.
suruh angkat sumpah kes liwat pun x nak.macam tu tokoh yg ko org sanjung.
jangan cuba tegakkan benang yg basah.

Anonymous,  August 13, 2009 at 8:59 PM  

Kalau video dan rakaman suara norlela tu tak betul dah lama dah anuar "cort saman" macam orang kata dia pengkhianat tu... ayam belum berkokok lagi dia dah "Cort saman".
kalau tak kau orang lah kumpul duit ambil lawyer tolong bos kau orang tu.
kalau tak ada duit ......padan muko kau

Anonymous,  December 12, 2009 at 9:14 AM  

sebenarnya kalau kau nak tau yang berhimpun ramai2 kat KL aritu bulan ogos kat sogo tu kebanyakannya orang luar,bukan orang2 KL, boneka tambatan drpd SELANGOR cam PERAK dapat support drpd..............,
sebab org2 KL tak suka merusuh cam LEMBU..dan tu pasal la undang2 ISA wujud untuk LEMBU2 yang kerjanya asyik MERUSUH tak puas hati minta ISA dihapuskan,supaya LEMBU2 ni buat undang2 sendiri.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP