Thursday, December 13, 2007

ANUGERAH PELAKON TERBAIK MALAYSIA - DATUK SERI ANWAR IBRAHIM

www.kpmu.net


Episod demi episod, lakaran pembangkang mencabar pihak kerajaan sungguh berkesan. Skrip yang diatur cukup rapi oleh pembangkang. Tapi mana lead actor @ director nya? Nampaknya hero kampung ‘Anwar Ibrahim’ rupa - rupanya baru turun di Lapangan Terbang Kuala Lumpur pada awal pagi 11 Disember 2007.

23 comments:

bro_jinggo December 13, 2007 at 3:55 PM  

Dah agak dah Anwar memang kaki penipu...

denha_za,  December 13, 2007 at 4:49 PM  

video tu dah lama dah jinggo aku tgk.tu tak der super impose tu.realnyer tu.

tp apa la sgt dia org ni nak sokong2 anwar.dah la tu.

kita ada pemimpin2 muda yg lg berkaliber.

kita beri mereka peluang utk menonjolkankan kepimpinan mereka.

mcm KJ la...

taiko rempit cheras,  December 13, 2007 at 7:22 PM  

Ya betul tu... kita ramai lagi pemimpin muda umno yang berkeliber untuk melakukan rasuah... merompak harta rakyat.... kalau diorang kacau kita, kita ada polis yg boleh menembak mereka...

Bila kita dah kaya.... kita boleh buat apa saja... kalau kita nak perempuan... artis-artis kita kan ada... puteri umno pun gebu-gebu... tak larat nak layan beb

# Apa nak takut... kita umno... kita ada banyak duit... kta ada kuasa... jgn hipokrit... tunjukkan apa yg kita mau... kalau rakyat tanya, kita ckp kita berjuang utk mereka, ckp parti kita parti keramat... mereka mesti percaya, kita bagi mereka kain batik dan duit kopi rm50

ultraman,  December 13, 2007 at 9:53 PM  

HAI... ASYIK ATTACK ANWAR IBRAHIM AJE NI... NAMPAKNYA SEMAKIN TERANCAM YE CITA-CITA KHAIRY NAK JD PM...

BARU SEDAR YER YG ANWAR IBRAHIM TU PENGHALANG BESAR CITA-CITA RAKUS KHAIRY...

SEBENARNYA BUKAN SHJ CITA-CITA KHAIRY SUDAH GOYANG MALAHAN CITA-CITA UMNO UNTUK MENGEKALKAN TAMPUK PEMERINTAHAN PUN DAH BERGEGAR DAN TERDESAK

KALAU TAK TAKKANLAH NAK TANGKAP PEMIMPIN PEMBANGKANG SECARA MEMBABI BUTA... KENAPA TAK TANGKAP ANWAR MASA KAT KLIA HR TU... KE TAKUT... TAKUT CAKAP TAKUT... MENGAKU AJELA BACUL

SEBAB TAK TANGKAP ANWAR HR TU PASAL TAKUT IMPLIKASINYA AKAN MENJERUMUSKAN LG UMNO YG SUDAH MEMANG KRONIK BUKAN? AKUI AJE LA

SUDAH LA... ANWAR IBRAHIM TU DAH TAHAP 'SUPER' DLM POLITIK MALAYSIA NAK DI BANDINGKAN SI'HINGUSAN' KHAIRY NI... ANWAR PENGALAMAN DIA DAH SAMPAI TAHAP SECOND MAN DLM MALAYSIA NI... DAH MASAK TERAJANG POLITIK NI... DAH DUDUK BANGKU EMPUK KERUSI TPM... DAH KENA FITNAH.... DAH DUDUK PENJARA

APALAH NAK DIBEZAKAN PENGALAMAN SEBESAR HAMA KHAIRY TU... BUKAN SEMUDAH ABC LA NAK JADI PM

YG NYATANYA RAKYAT HARI NI MEMANG DAH MUAL DAN LOYA DGN UMNO

bersih.blogspot.com,  December 13, 2007 at 11:47 PM  

cerita asal dari laman web http://bersih.blogspot.com

rase tertipu laaa,  December 13, 2007 at 11:51 PM  

haha..korg nie bodoh jugak nyer ...cuber tgk betul2 tarikh ngan mase tu ...pandai betul diorg edit yer ...mula2 aku percaye jugak bila tgk betul2 emm menipu kerje nyer .....ader bangkangan lagie ker

Anonymous,  December 14, 2007 at 9:23 AM  

dedahkan apa2 lg video yg berkaitan dgn anwar ..biar pembangkang tau anwa r tu siapa sbnrnya

tunggu apa lagi,  December 14, 2007 at 9:35 AM  

Ayahdaku Anwar, sudah tiba masanya ayahda menarik diri dalam arena politik kerana anakda sudah tidak tahan dengan kritik dan kutuk yang dilemparkan kepada ayahda.

Zaman kegemilangan ayahda sudah berlalu... Semakin banyak strategi yang ayahda aturkan semakin buruk pandangan rakyat terhadap ayahda.

Anakda malu dengan perbuatan ayahda yang terlalu rakus untuk mengejar cita2 untuk menjadi pemimpin no 1 negara. Ayahda seolah-olah seperti beruk jalanan yang menganas dijalan raya.

Kenapa ayahda melakukan perkara sebodoh itu.ayahda seperti beruk jalanan yang menganas dijalanraya. Kenapa???

Adakah ayahda sudah hilang keyakinan untuk memimpin rakyat mengikut jalan yang benar?? adakah ayahda sudah berasa goyang didalam arena politik ini??

Benarkah ayahda berasa gentar dengan anak muda yang bernama KJ.

Ayahda tewas dengan KJ.KJ kata tangkap, polis tangkap pengikut setia ayahda.Ayahda tidak dapat mempertahankan diri ayahda .

Anakda malu dengan ayahda, tidak dapat menghalang KJ. Anakda sedar, KJ seorang anak muda yang berkuasa di negara ini dan mampu menggugat ayahda.

Pesan anakda pada ayahda, lupakanlah hasrat ayahda untuk melawan KJ kerana ayahda tidak mampu menghalang KJ untuk terus mara kehadapan.

Askar upahan cyber war ayahda juga tidak mampu menyekat kemaraan KJ.

Blogers2 ayahda seolah2 cacing kepanasan untuk mempertahankan ayahda.

Semakin mereka mempertahankan ayahda semakin terserlah kebodohan mereka.

Demi maruah ayahda adalah lebih baik sekiranya ayahda berundur dan beribadatlah untuk mengahiri sisa-sisa akhir hidup ayahda.

khalid jufri,  December 14, 2007 at 10:01 AM  

siapa yg cacing kepanasan sebenarnya....

khairy majalludin sebenar orang yg cacing kepanasan... rakyat tgh menyerang dia dari setiap sudut skrg ni... bukan sj dr pembangkang malah dr dalam umno sendiri

yg mempertahankan khairy cumalah pengampu2 dikeliling dia aje...

Anonymous,  December 14, 2007 at 10:42 AM  

khairy adalah pejuang melayu yg sebenarnya....yang boleh memimpin dengan baik sekali berbanding dgn anwar... kepada pembangkang2 tak payah la nak terpengaruh dgn dakyah2 pembangkang yg meracuni pemikiran anda..kembalilah kpd perjuangan umno yg sentiasa membuka pintu kpd semua

NS,  December 14, 2007 at 3:34 PM  

Jinggo,

If your boss is so good, please forward this to your boss.

Can he stop the donation seeking policemen of the North South Highway. If I don't see a response from you or your boss by Sunday, it shows your boss really got no balls.

We will use this mode of communication for now.

If your boss don't response by 16th December 07, next time your boss comes to Singapore, be prepared for a nasty reception by my team.

Regards,
NS
14 December 07

P/S - If you delete this comment, I will repeat again. Don't you dare to delete this comment.

Anonymous,  December 14, 2007 at 4:38 PM  

Satu scene tu tarikh 19/4/2001, satu lagi 9/5/2001...


adoi..kalau nak menipu pun beragak la brother jinggo!

kalau dia sakit belakang 19/4, tak semestinya sakit dia tu sampai 9/5..!

bodoh la kamu semua ni!

Anonymous,  December 14, 2007 at 11:04 PM  

pembuat blog ni memang keje kat lubang kumbahan taik... tak payah percaya apa2 pun yg dia upload tu

asik suruh masuk party umno aje.... sapa lah nak masuk parti umno... setaraf masuk lubang taik

Anonymous,  December 15, 2007 at 6:23 AM  

kesian aku tgk kau org ni...dah2 la bergaduh sesama sendiri...xyah cela-mencela...kan lbh baik tlg menolong utk memajukan negara...ni gaduh sesama bangsa...macam mana bangsa kita nak maju?...aku sedih bila tgk blog ni dgn blog anti khairy...kenapa perlu mencaci?kalau kita betul2 ikhlas membantu kita bagi kritikan membina bknnya cacian atau hinaan...cacian n hinaan melambang kan keburukan kita sendiri...

Anonymous,  December 15, 2007 at 2:18 PM  

Hehehe asyik2 nak attack anwar.
Semenjak dato seri anwar giat balik dlm politik ni makin rancak pergerakan BA dan makin banyak pendedahan salahlaku BN terdedah.mmg panas skrg ni.hihi..best2.

Walaupun kt media malaysia payah nak dapat berita2 yg bebas, tp kt youtube berlambak.hahaha.hambik korang.setakat blog sebijik ni tak heran pon.hahahaha

dl waktu Anwar masuk umno,mmg nampak sgt karisma dia tu sampai mahathir pn suka kat dia.last2 dgn mahathir skali takut ngan dia.skrg ni c khairy?haha..bak kata TDM, khairy tu sorg ygsgt brilliant.nape?sbb dia asyik mng tanpa bertanding ja mengalahkan org2 lama yg banyak berjasa.hihihi...dalam,...dalaaam...

Anonymous,  December 15, 2007 at 9:38 PM  

anugerah lembu ternakan yang akan disembelih jatuh pada pak bodohlah bodowi! anugerah ayam jantan dah nak mampus jatuh pada nazri aziz yang gila berkokok! anugerah kambing mereng akibat termakan tahi kerbau jatuh pada zainuddin maidin yang suka sangat gagap bile ditemubual! hahahaha! syabas !

Anonymous,  December 15, 2007 at 9:43 PM  

anugerah beruk naik kepala jatuh pada khairy jamaluddin yang dah jadi perompak harta negara! wah hebat betullah! haiwan-haiwan ini dapat anugerahlah! patut dijadikan cuti umum! boleh cuti dengan gembira!

Anonymous,  December 15, 2007 at 10:47 PM  

Jinggo...apa komen kau dgn blog antikhairy yg tunjuk gambar panas bos kau KJ tu?...ke kau malu nak mengaku sbb 'keris' bos kau kecil dan tumpul.Nori je suka 'keris' kecil2 ni...

Anonymous,  December 17, 2007 at 12:47 AM  

hahaha keris bos kau kontot rupanya! hahaha! betina tu pura-pura "syok"! ahahaah kesian sungguh! rupanya keris kontot! ahahahaha!

kakitidur December 17, 2007 at 2:49 PM  

Mengantuklah bang....zzzzz..zzz

NS,  December 17, 2007 at 7:10 PM  

Jinggo,

If your boss is so good, please forward this to your boss.

Can he stop the donation seeking policemen of the North South Highway. If I don't see a response from you or your boss by Sunday, it shows your boss really got no balls.

We will use this mode of communication for now.

If your boss don't response by 16th December 07, next time your boss comes to Singapore, be prepared for a nasty reception by my team.

Regards,
NS
14 December 07

P/S - If you delete this comment, I will repeat again. Don't you dare to delete this comment.

17th December 07

Jinggo,

You are bloody hopeless, together with your Polis Di Rasuah Malaysia, really got no balls, no guts and full of lies and bribe!

Regards,
NS

Anonymous,  February 24, 2008 at 11:23 PM  

Ha ha.Ada jugaang nak sokong si KJ ni.Dah terang terang dia songlap duit rakyat melalui patrick lim.Bukan pembangkang yang kata, tapi bekas presiden umno, dr mahathir kata.Dr Mahathir kata siapa khairi ni?Kalau bukan kerana dia menantu perdana menteri adakah beliau akan di pandang?Cuba fikir sejenak, sekiranya pak lah bukan perdana menteri lagi dan dato najib jadi pm nanti, adakah beliau akan dapat layanan seperti sekarang?Jangan mimpi.Tunggu saja dato najib naik nanti.Tiada siapa peduli tentang beliau.

Anonymous,  February 24, 2008 at 11:28 PM  

tidak perlu lah nak fitnah atau persenda dato anwar.Tidak ada satu pun tuduhan terhadap beliau yang benar.Dulu kata kononnya beliau peliwat.Rupa rupanya hakim hakim dah di beli oleh vincent tan dan vk lingam seperti terbukti dalam suruhanjaya di raja baru baru ini.Dulu masa pilihanraya 99 kononnya ada isu anar ada duit 3 billion kat luar negara.Rupanya orang yang mengaku tersebut di paksa berbuat demikian oleh vk linggam dan vincent tan.Lagi satu saya ingat dulu ketika anwar dipecat, terdapat tuduhan kononnya anwar buat hubungan seks dengan pelacur dari india dan filifina.Menurut dr mahathir ketika itu beberapa perempuan membuat pengakuan depan beliau.Sungguh melucukan.Sehingga sekarang tiada satu pun tuduhan terhadap anwar yang benar, semua fitnah dan rekaan semata mata.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP