Wednesday, November 28, 2007

Pemimpin Pas Celupar Sidang DUN

13 comments:

bro_jinggo November 28, 2007 at 1:18 AM  

Pemimpin Pas memang celupar tidak dapat dinafikan. Inikah pemimpin yang anda sokong selama ini. hampeh

Hadibawang,  November 28, 2007 at 1:25 AM  

Biasala !! apa nak dihairankan pemimpin Pas memang suka cakap celupa. Tunjuk kemaluan pun pernah!!

Apa nak dihairankan...

Anonymous,  November 28, 2007 at 3:06 AM  

salah tu…. bukan kerajaan 3 beranak… tapi 4 beranak… (jin baru join the club)

shar // November

Anonymous,  November 28, 2007 at 3:07 AM  

Pemimpin UMNO tidak sempat menunjukkan kemaluan sebab telah ditelan oleh Wanita dan Puteri UMNO... kAH>KAH>> KAH

kakitidur November 28, 2007 at 11:19 AM  

OOiii korang ni semua pekak badak ke atau bodoh. Cuba kau semua tengoh Menteri yang jadi jaga parlimen tu Nazri Tonggek. Dia tu lagi lah celupar. Semua orang dalam dunia ni dak tengok kecuparan dia di Youtiub.Dia tu jadi bahan ketawa seantaro dunia. Mamalukan. Aaaa ada lagi satu yang mulut celupar mamak zainudin maidin tu.Dia tu lagi kelas A. Kalau tengok interview dia dekat Al Jazeera lagi bagus tak payah tengok Raja Lawak. Kah, kah, kah. Kelakar gila. Ingat Wahid Sinario cakap Inggeris lagi fasih dari dia. Ini aje ke qualiti orang yang ada dalam UMNO. Tengok ajelah Personal -personal assistant untuk datuk-datuk dalam UMNO semuanya SPM pun tak pas. Tak ada qualiti dan qualification. No class.

Anonymous,  November 28, 2007 at 12:52 PM  

wei ko tu dgr sebelah pihak ker ...cuber ko dgr adun bn lak ...celupar lg bangsat...aku ader lah saner siap bt rakam lg ..siap kate babi ..lg ...nak bagi vedio biar lah abis nie potong sekerat2..konon baik sgt lah tu ....

adun bn kaki gedebe,  November 28, 2007 at 3:42 PM  

Yg terbaru lagi hebat macam sidang parlimen kat taiwan.adun BN siap nak pukul adun pas dalam sidang dun.bukti ada..

Anonymous,  November 28, 2007 at 5:55 PM  

Khir Toyo Tauke Penyapu


Dah banyak cerita merapu
Buat rakyat kecoh haru biru
Al-kisah Khir Toyo tauke penyapu
Ramai yang gelak tersipu-sipu
Adakah patut bagi penyapu
Jatuh maruah kawantu
Sapa yang tak tau malu
Tak patut MB buat macam tu
Ini bukan budaya Islam atau Melayu
Bukan pasal khurafat atau hantu

Sepatutnya ada lain cara
Panggil Ketuanya untuk berbicara
Panggil pakar runding dan tanya
KPI dan Balance Scorecard boleh diguna
Jadi lebih sistematik namanya


Doktor gigi jangan ikut kepala
Malu kepada kaum suku Jawa
Ok saja Keris nak bertanya
Buat rumah tanpa permit nak bagi apa
Macam Istana dibina Dato Zakaria
Yang tu kena bagi bulldozer la

Ilmu pengurusan profesional mestilah ada
Kepada semua pemimpin negeri atau negara
Kalau tidak timbullah pelbagai angkara
Sebab malas nak belajar atau membaca
Asyik nak melancung luar negara
Macam yang dianjurkan KM Melaka
Sampai bini pun dibawa bersama
Betul ke lawatan sambil belajar di sana
Habis kenapa dibawa sekali keluarga

Inilah contoh-contoh pemimpin kita
Bagaimana nak bawa Malaysia berjaya
Tengok PM kita pun rasa meloya
Langsung tak da standard antarbangsa


Kawan Keris baru balik dari luarnegara
Mat Salleh kata pemimpin kita gila

Keris Silau
15 November 2007

Sial punya Umno,  November 29, 2007 at 4:25 PM  

Pemimpin Umno lagi sial, sampai maki org. Tak payah banyak cakap daaa... kalau berani, buat sidang DUN/Parlimen secara 'live'. Bagi rakyat tengok & nilai.

Anonymous,  November 29, 2007 at 10:58 PM  

tapi anak sundal mana pula yang suka nak pukul orang sana-sini tu? bukankah malaun tu dari BN? Konon nak tunjuk belang dengan tendangan pondan macam tu. Cubalah kat luar nie!

Anonymous,  December 2, 2007 at 7:05 AM  

Kalau orang BN perangai buruk, dia diam diam, sudahlah jinggo, lu buang karan macam lu punya muka. Gua fikir, lu anjing lah, ada tali kat tengkuk lu, mana mana orang boleh tarik lu. Orang macam lu banyak kat luar sana, tapi perangai sama lah. Perangai anjing, gua fikir nama lu tukar jadi Scobby Doo pun bagus tapi gua fikir balik, Scobby Doo ada akal boleh fikir mana yang baik atau buruk. Sekarang lu pakai ni nama baru.

ADK.........Anjing Dua Kaki.

Anonymous,  February 16, 2008 at 7:51 AM  

org Pas bukan celupar...its a fact,umno fellas deserve it lah!sbenarnya kata2 org Pas tak seteruk perangai korang la cibai UMNO!korang lagi teruk dari apa yg dia org maki!pegi mampos!

Abdul Rabb March 29, 2008 at 1:03 PM  

Apa citer blog niee? mati dah kerr?

Dah kalah teruk pilihan raya...

Tak sedar2 lagi kerr????

Buka mata,buka hati, kenal diri, kenal lah agama kamu

Insaflah sahabat2 sekalian.

Jangan kerana hendak memperjuangkan sesuatu, tapi masih tidak lagi nampak akan yang bathil itu.

Jauhkanlah dari buta hati,biarlah buta mata.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP