Tuesday, October 23, 2007

Sekitar Majlis Rumah Terbuka Khairy

















Hampir ratusan pemuda diseluruh Malaysia mengunjungi majlis rumah terbuka Khairy (KJ), ini membuktikan bahawa mereka menyokong kepimpinan yang disandang oleh KJ.





20 comments:

pemudaberani,  October 26, 2007 at 9:35 AM  

Tahniah Khairy kerana mendapat sokongan padu dari Pemuda, YB, Datuk2, Setiusa Politik, dan kepada tetamu yang sanggup membanjiri dperkarangan rumah terbuka Khairy.

Kami sentiasa menyokong dengan padu kepada Khairy.

helmi,  October 26, 2007 at 10:42 AM  

Semoga khairy bakal menjadi pemimpin yang berkaliber suatu hari nanti.

Zikri,  October 26, 2007 at 10:48 AM  

Rata-rata tetamu yang hadir dirumah terbuka Khary memberi sokongan seratus peratus di atas kepimpinan KJ. Tahniah diucapkan pada Khairy kerana mendapat sokongan mandat dari segenap lapisan masyarakat.

Ini membuktikan Khairy adalah pemimpin yang disegani dan dihormati oleh rakyat Malaysia.

Anonymous,  October 27, 2007 at 7:23 PM  

bagus khairy.. tahniah kepada dia..loser

Dr. Stein,  October 29, 2007 at 11:23 AM  

hahahaha...byk nie je ucap tahniah kpd KJ.....nampak sgt org ramai tak suka lu beb kecuali yg terhengeh-hengeh nak projek dari lu....

nikko,  October 29, 2007 at 11:31 AM  

takde lah ramai sgt yg dtg...

hahahaha....memang ko tak disukai lah KJ...

padan muka...hajat ko nak jadi PM sbelum umur 40 lupakan sahaja

courtjester,  October 29, 2007 at 12:18 PM  

artis artis takde datang ke?

Anonymous,  October 29, 2007 at 12:28 PM  

I support Khairy forever ! i wanna be the part of Khairy Cronies! I love you!
-UMNO desperado!

airforceone,  October 29, 2007 at 1:26 PM  

Walaupun apa-apa pun airforceone tetap menyokong dengan kepimpinan KJ...

Tu la lain kali bercampur gaul la dengan orang supaya kita tidak menjadi seperti katak dibawah tempurung... tak peka pada isu semasa... kesian dr.stein dan nikko ko tak pernah pergi mana-mana rumah terbuka ke...

Ya la.. korang ni memang tak layak dan tak pernah dijemput kemana-mana rumah terbuka yee...

lain kali kalau KJ buat rumah terbuka lagi aku ajak kau orang join sama...

helmi,  October 29, 2007 at 1:38 PM  

Kesian ... ada juga manusia yang bergelar katak bewah tempurung pada zaman ni...

kasimselamat,  October 29, 2007 at 1:41 PM  

Apa pulak tak de... mereka ini lah yang selalu merosakkan akidah remaja zaman sekarang... suka buat propaganda... wal hal tak tau apa-apa pun... ibaratkan main kencing merata-rata ... janji puas.

Anonymous,  October 30, 2007 at 10:26 AM  

Nampak persekitaran majlis tersebut macam tepi hutan saja.....majlis untuk beruk2 saja ke?

chikuano October 30, 2007 at 4:56 PM  

Saudara tolonglah jangan memarahi KJ kerana dia kaya. Kalau saudara mempunyai bapa mertua seorang Perdana Menteri saudara juga akan akan mencari peluang apa yang terdaya untuk mencari kekayaan bukanlah saya menuduhnya mencari kekayaan dengan cara yang tak elok tetapi perniagaan yang betul seperti bermain saham dan menerajui perniagaan. Bukan salah dia tetapi oleh kerana peluang ada didepan mata tentu lah sebagai manusia sukar dilepaskan. Oleh itu baiklah jangan kita menghina dan mengadu domba tetapi kita nasihatlah saudara KJ supaya berundur dari dunia politik agar dia terlepas dari fitnah-fitnah yang dilemparkan keatasnya. KJ jangan percaya kepada pemudaberani, helmi said, zikri said dia orang ni semua kaki ampu. Nak tunggu dapat tender. Pagi-pagi gosok gigi pun tidak. Gigi kuning

Aznal Shahri Abd Hamid,  October 31, 2007 at 2:50 AM  

nampak comment yang ada kat sini macam dirancang / fake saja..!

nampak macam kerja orang yang sama.. pemudaberani, helmi, zikri, anonymous, airforceone.. semua nampak macam orang yang sama saja.. semua ni jinggo kot.. webmaster dia.. post message dia.. comment pun dia..

apa-apalah jinggo !

Anonymous,  October 31, 2007 at 2:14 PM  

Orang yang buat blog ni memang bodek gila dengan khairy. orang yang datang jamuan raya pun sebenarnya nak bodek dan tunjuk muka dengan khairy.

Politik macam ni la. Janganlah nak tunjuk bagus sangat.

chikuano October 31, 2007 at 2:20 PM  

aznal shari kamu ni jahatlah. Ni kan brother KJ punya web. respectlah sikit dia nikan anak menantu PM.

OK tak brother Jinggo. Kalau tak dapat projek jadi cybertropper pun ok jugak. Berapa banyak boleh massuuuk. For hire.

edenha_za,  November 10, 2007 at 1:34 PM  

hello bro...lain2 org la yang sokong kj ni beb.tolong sikit...dah namanya kat kampung rumah terbuka tu...mesti lah nmpk mcm tepi hutan,banyak pokok getah.
eden org kg jgn koba mcm tu.

betul zikri..memang ramai org dtg aritu kat sana.


tapi KJ makan2 hari tu kat rumah terbuka mmg sodap.

zikri,  November 10, 2007 at 1:43 PM  

Sorry la aku nak dapat,nak himpit2 tender...nak ampu apa?PUITTTT.......

aku bukan org politik,memang aku org meniaga...tapi aku tak penah dok mengadap projek kerajaan...

besepah keje peluang niaga lain kat malaysia ni yg di sapu kek org indon,bangla.

keje aku pun de kene mengena ngan tender2 nih.

tak payah nak ampu2 pun tak pe.aku bukan nyer menteliti subsidi.

tapi sokong tetap sokong KJ

edenha_za,  November 10, 2007 at 1:49 PM  

sebab bergantung pada subsidi la org2 melayu ni asyik mintak kat kerajaan.sampai x nak nak usaha.

kita ni kena bersaing.mesti ada target...ada impian.walau apapun halangan kena tempuh.

jgn jadikan alasan banyak masalah itu satu halangan untuk maju.
bukan ke tuhan dah kasi tau...." SETIAP SATU KESULITAN PASTI ADA KESENANGAN...DAN SETIAP SATU KESULITAN PASTI ADA KESENAGAN"

Anonymous,  July 13, 2009 at 9:59 AM  

Congrats.. KJ.. semoga KJ akan diterima dalam UMMO.. Tunjukkan kesungguhan anda untuk memperjuangkan bangsa Melayu yang semakim lemah jati dirinya.. malu kat bangsa lain yang semakim maju... peace...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

About This Blog

Web blog ini bukanlah laman web rasmi YB Khairy Jamaluddin , web blog ini adalah tanda sokongan kami Pro Khairy yang membayangkan sokongan kami tidak pernah terhenti kepada beliau.

Apa juga badai , fitnah dan niat yang tidak baik bukanlah halangan kepada kami yang akan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin kerana nawaitu kami yang mahu melihat pemimpin ini terus gagah di persada politik tanah air.

Kami menulis bukan kerana nama harta atau wang berjuta , kami menulis kerana perjuangan dan kesetiaan yang lahir dari nawaitu yang ikhlas , Kami percaya Allah SWT sahaja yang maha kuasa yang akan menentukan yang boleh menghukum dan memberikan balasan setimpal kepada yang berniat jahat kepada kami dan pemimpin yang kami sayangi.

Kami akan teruskan perjuangkan dan terus menyokong YB Khairy Jamaluddin.

Kumpulan Pro Khairy.


PROKJ FAN CLUB CHAT ROLL

Followers

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP